Ana SayfaDedikoduDemet Evgar'ın Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu

İlgili Postlar

Demet Evgar’ın Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu

Ünlü oyuncu Demet Evgar’ın hamile olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Bugün gelen iddialarda Evgar’ın çocuğunun cinsiyeti hakkındaydı. İddialara göre Demet Evgar’ın çocuğunun cinsiyeti belli oldu. İşte detaylar;

Sözleriyle Dikkat Çekti

Evinin bahçesinde “Ben kadınım. Farkındayım, değişiyorum, değiştiriyorum” yazılı bir pankart hazırlayan Evgar, bir metro girişine asarak halka seslendi. Hazırladığı pankartın önünde konuşan oyuncunun”Ben kadınım, eşitlik benim hakkım. Ben kadınım, öldürülmek istemiyorum. Ben kadınım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum” sözleri vatandaşlardan alkış topladı.

Demet Evgar’ın 8 Mart Videosu Viral Oldu

Demet Evgar Hamile Mi?

Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi “Ben Kadınım” yazılı pankart hazırlayarak bir metro çıkışına astı. Oyuncunun sosyal medyada viral olan videoya karnını tutması ise hamilelik iddiasını güçlendirdi.

Videoda Karnını Tutması Dikkatlerden Kaçmadı

Evinin bahçesinde “Ben kadınım. Farkındayım, değişiyorum, değiştiriyorum” yazılı bir pankart hazırlayan Evgar, bir metro girişine asarak halka seslendi. Hazırladığı pankartın önünde konuşan oyuncunun “Ben kadınım, eşitlik benim hakkım. Ben kadınım, öldürülmek istemiyorum. Ben kadınım, gücümün farkındayım, değişiyorum ve dönüştürüyorum” sözleri vatandaşlardan alkış topladı. Oyuncunun sosyal medyada viral olan videosunda konuşma yaparken karnını tutması da hamilelik iddiasını güçlendirdi.

Demet Evgar’ın Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu

Sosyal medya hesaplarından magazin gündemiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla tanınan fenomen Yağmur Çevik, son YouTube videosunda 41 yaşındaki Demet Evgar’ın hamile olduğunu iddia etti. Çevik, özel hayatını basından uzak tutan ve 2016 yılından beri işletmedi Levent Babataş ile aşk yaşayan Evgar’ın kız bebek beklediğini de ileri sürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler