Ana SayfaDedikoduKerem Bursin ve Hande Erçel Hakkında Şok İddialar

İlgili Postlar

Kerem Bursin ve Hande Erçel Hakkında Şok İddialar

Bir süre önce yollarını ayıran Kerem Bursin ve Hande Erçel ayrılıklarıyla hala gündemden düşmüyor. Neden ayrıldıkları merak edilen Kerem Bursin ve Hande Erçel hakkında şok iddialar geldi;

Hande Erçel ve Kerem Bursin Aşkı PR Mıydı?

“Sen Çal Kapımı” dizisinde çift olarak çok yakıştırılan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in dostluklarının aşka dönüştüğü iddiası ilk etapta bir reklam çalışması olarak düşünülmüştü. Çünkü ikilinin birlikte olduğunun sanılmasının ardından dizinin reytingleri artmış itiraftan sonra dizi daha da izlenmeye başlamıştı. 2. sezonda ilk sezon barşısını yakalayamayan dizi reyting kurbanı olarak final yaptı. İkilinin dizinin hemen bitiminde ayrılması daha önce Can Yaman ve Demet Özdemir’de olduğu gibi ilişkinin yalan olduğunun götsergesi olacağından ayrılık haberi için bekledikleri iddia ediliyor.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel Kerem Bursin İlişkisi Resmen Bitti

Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in evliliğe gitmesi beklenen ilişkileri sona erdi. Hande Erçel ayrılığı, sosyal medya hesabında Kerem Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını silerek paylaşmış oldu. Bu hareketi ise karşılıksız kalmadı. Kerem Bürsin de sevgilisi Hande Erçel ile olan bütün tatil fotoğraflarını sildi.

İki ismin bu hareketi sonrası ilişkilerinin bittiği de tamamen kesinleşmiş oldu. Ünlü oyuncular hakkında daha önce de Erçel’in, Kerem Bürsin’in yeni projesindeki partneri Demet Özdemir’i kıskandığı kriz yaşadıkları iddia edilmişti.

Hande Erçel ve Kerem Bursin Cephesinde Yeni Gelişme

Kerem Bursin ve Hande Erçel Hakkında Şok İddialar

ande Erçel’in arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği ifade edilmişti.
Bütün bu gelişmelerin ardından sosyal medyada flaş bir iddia ortaya atıldı.

İddiaya göre; Hande Erçel ile Kerem Bürsin istemeden ayrılmışlar. Erçel ve Bürsin’in menajerleri iki yıldızın kariyerlerini düşünerek bu ilişkinin bitmesini istemişler. Sosyal medyayı sallayan bu iddia sonrası Erçel ve Bürsin cephesinden gelecek açıklama merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler