Ana SayfaDedikoduCem Belevi'den Aldatma İle İlgili Açıklamalar

İlgili Postlar

Cem Belevi’den Aldatma İle İlgili Açıklamalar

Armağan Çağlayan, YouTube kanalında yeni programa başladı. “Normalleştiremediklerimizden Misiniz?” isimli programın ilk konuğu Cem Belevi oldu. Cem Belevi’den aldatma ile ilgili açıklamalar geldi. Daha önce İrem Derici’yi aldattığı iddia edilen Cem Belevi’nin ihanet hakkındaki yorumları sosyal medyada tepki topladı. İşte o Cem Belevi’nin o açıklamaları;

İrem Derici ve Cem Belevi Yine Ayrıldı

‘Her şey yolunda’ mesajı veren ikilinin birlikteliği kısa sürdü.

Kendisi gibi şarkıcı Cem Belevi ile aşk yaşayan İrem Derici, aldatılınca ilişkisine son vermişti. İhaneti affeden Derici, Cem Belevi’ye ikinci bir şans vermiş ve beraber Hollanda’ya gitmişlerdi. Belevi ile Amsterdam sokaklarında el ele gezen Derici, o anları takipçileriyle paylaşıp, çok mutlu olduğunu dile getirmişti.

Cem Belevi, kendisi gibi şarkıcı olan sevgilisi İrem Derici’yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. İrem Derici de birlikte çekildikleri romantik pozları silip Cem Belevi’yi arkadaş listesinden çıkardı.

İrem Derici v e Cem Belevi Kavgasında Tabaklar Bardaklar Havada Mı Uçuştu?

Tatilde kavga eden çiftten kötü haber geldi. İkili, birbirlerini sosyal medya hesabından takipten çıkardı. İrem Derici’nin valiz paylaşımı da kafaları karıştırdı. Derici, sosyal medya hesabından valizsiz kaldığını duyurdu. Amsterdam’ı terk edip Türkiye’ye döndüğü tahmin edilen Belevi’nin, İrem Derici’nin valizini alıp gittiği iddia edildi.

Cem Belevi’den Aldatma İle İlgili Açıklamalar

Çağlayan’ın sıra dışı sorularını yanıtlayan müzisyen, samimi cevaplar verdi. “Birden fazla kez aldatan partneri affetmek normal midir?” sorusuna, “Bana göre normal değildir tabii ki” diyen Belevi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ama normalleştirebilirdim de. Beylik beylik konuşmak kolay da yaşayınca öyle olmuyor.” Ünlü şarkıcı, “bekâr birine neden evlenmediğini sormak normal midir?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Hem normal değil hem ayıp, ilk tanıştığın birine sormamalısın.”

“Bahane Uydurmak Normal Değil”

Neyin normal olup olmadığı yönündeki sorularına devam eden Armağan Çağlayan, Cem Belevi’ye, “Partnerlerin birbirleriyle ilişkiye girmemek için bahane uydurmaları normal midir?” sorusunu da yöneltti. “Zaten ilişkiye girmeyeceksen niye partnersin” diyen Belevi, sözlerini, “O zaman ilişkinin altı boşalıyor yani bence normal değil” şeklinde sürdürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler