Ana SayfaÜnlülerCem Belevi Panik Oldu: Tünele Girdim!

İlgili Postlar

Cem Belevi Panik Oldu: Tünele Girdim!

Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk olan Cem Belevi, aşk sorularını duyunca verdiği tepkiyle dikkatleri üzerine çekti.

Yasemin Şefik Kimdir?

 

Cem Belevi kimdir?

Cem Belevi, meslektaşı Derya Uluğ’la beraber seslendirdikleri ‘Leyla Mecnun’ parçasıyla Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu. Yaz ayında oyuncu Zehra Yılmaz’a evlilik teklifi eden ve geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri çıkan Belevi, ‘Şimdi sen Leyla’nı bulmuştun da ne oldu? gerçekten ayrıldınız mı?’ sorusuyla karşılaşınca ne yapacağını bilemedi.

Derya Uluğ Kimdir?

GEÇİŞTİRDİ…

Ünlü şarkıcı, “Yasemincim tünele girdim. Seni duymuyorum. Ne dedin?” diyerek kahkahayla soruyu cevaplamadan geçiştirdi. Belevi, dizi ve oyunculuk üzerine ise “Ben de güzel bir projede yer almak istiyorum. Ancak doğru seçim için bekliyorum” ifadelerini kullandı.GÖZDEN GEÇİRME KARARI ALDILAR…

Geçtiğimiz temmuz ayında sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlenme teklifi eden Belevi, daha sonra ilişkilerini gözden geçirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Evlilik hazırlığı yaparken ilişkilerine ara veren ikili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler