Ana SayfaDizilerCansu Dere'nin başrolünde oynadığı 'Anne' dizisindeki skandal yıllar sonra ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Cansu Dere’nin başrolünde oynadığı ‘Anne’ dizisindeki skandal yıllar sonra ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Cansu Dere’nin başrolünde oynadığı ‘Anne’ dizisindeki skandal yıllar sonra ortaya çıktı! Yürek burkan dizi “Anne” bitti, ama o skandal yıllar sonra ortaya çıktı. Dizide oğlunu gören baba, savcılığa koştu. Detaylar haberimizde…

Anne Dizisi Beklenen Sonla Ekranlara Veda Etti

‘Anne’ dizisi bitti, skandal yeni ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Cansu Dere’nin başrolünde oynadığı 2016 yılında yayınlanan iddialı dizi hakkında yıllar sonra ortaya çıkan skandal olay şaşkınlık yarattı. Cansu Dere, Vahide Perçin, Can Nergis, Berkay Ateş, Gonca Vuslateri gibi birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı dizi Türkiye’de yakaladığı başarının ardından dünyaya açıldı. Özellikle de Latin Amerika’da yoğun ilgi görüyor.

Anne Dizisi Final Bölümünde Neler Oldu?

‘Anne’ dizisinde oğlunu gören baba şikayetçi oldu

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre; özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Anne’ dizisinde rol alan oğlunu gören bir baba şikayetçi olduğu iddia edildi. İddialara göre; bir oğulları olan Meltem ve Mehmet Atılgan çifti geçtiğimiz yıllarda ayrı yaşamaya başlamıştı. Henüz yedi yaşında olan oğulları A. Atılgan, ‘Anne’ isimli dizide küçük roller aldı. Baba Mehmet Atılgan, diziyi takip ederken oğlunu gördü. Hemen boşanmak üzere olduğu eşini arayarak durumu soran baba, aldığı yanıtla birlikte savcılığa başvuruda bulundu. Mehmet Atılgan, eşinin kendisinden habersiz çocuğu üzerinden para kazandığını iddia etti ve  program yetkilileri ve eşinden şikayetçi oldu.

Ben imza atmadım

Baba Mehmet Atılgan’ın şikayeti üzerine savcılık soruşturma başlattı. Program yetkililerinin yapılan sözleşmesinde anne-baba imzası bulunduğu ortaya çıktı. Ancak, baba imzayı kendisinin atmadığını ifade etti.

Sen benim yerime imzala

Anne Meltem Atılgan’ın olayla ilgili başvurulan ifadesinde, eşinin kendisine “Sen benim yerime imzala” dediği için sözleşmede bulunan isminin altına imza attığını beyan ettiği iddia edildi.

Dava görülecek

Soruşturma sonunda anne Meltem Atılgan hakkında açılan davada hazırlanan iddianamede; “Meltem Atılgan’ın sözleşmede eşinin yerine imza atarak sahtecilik suçu işlediği” ifadelerinin yer aldığı iddia ediliyor. Bununla birlikte, davanın önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüleceği belirtildi.

‘Anne’ dizisi, geçtiğimiz yıl yayınlanmış, her bölümü ile fırtınalar estirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler