Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı yayınlandı

Geçtiğimiz akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı ile yayında. İşte yeni bölümden detaylar.

Show TV’nin sevilen yeni yaz dizisi Meleklerin Aşkı, iki bölümü ile ekranlara geldi. İki bölümü ile izleyenlerden tam not almayı başaran Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanıyla da şimdiden konuşulmaya başlandı.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı neler söylüyor?

Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı Necmettin ile başlarken Necmettin’in omzuna düşen örümcek nedeniyle tamamen soyunması gösteriliyor. Melek ve Yağmur cephesinde ise duygular giderek yoğunlaşırken Melek’in hayalindeki sevgiliyi anlatması ile birlikte Yağmur çok daha heyecanlanıyor. İki ismin arasını yapmak isteyen Rukiye ise Yağmur ve Melek’i yanına alarak Alaçatı’ya gidiyor. Burada konuk oyuncu Nuri Alço ile karşılaşan üçlü, birbirine daha da yakınlaşıyor.

Meleklerin Aşkı 3. bölüm fragmanı ise şöyle;

Meleklerin Aşkı son bölümde neler oldu?

Meleklerin Aşkı’nın yayınlanan son bölümünde ise Yağmur’un düştüğü zor durum ekranlara getirildi. Yağmur’a aşık olan Deniz, sabah onun yanına yatarak gece ilişkiye girmiş gibi olayları anlatınca Melek duruma çok bozuldu. Yağmur ise çok sarhoş olduğu için hiçbir şeyi hatırlamadığını söyleyerek Melek’in daha çok tepkisini çekti.

Deniz’e karşı net olan ve başka birisini sevdiğini söyleyen Yağmur ise gece hiçbir şeyin olmadığını öğrenerek derin bir nefes aldı. Bu durumu Melek de öğrenirken, iki isim birbirine açılmaya çalışsa da başarılı olamadı. Diğer yanda Necmettin ise eve gizli kamera kurdurarak evi izlemeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler