Ana SayfaDizilerAnne Dizisi Beklenen Sonla Ekranlara Veda Etti

İlgili Postlar

Anne Dizisi Beklenen Sonla Ekranlara Veda Etti

 

Star TV’nin sevilen dizisi “Anne”, geçtiğimiz akşam ki son bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin son bölümü; ekranlara gelmeden önce yayınlanan 33. bölümünün fragmanı, dizi takipçilerinde büyük merak ve heyecan uyandırmıştı. Nihayet; Zeynep, Turna’ya kavuşarak beklenilen son gerçekleşti.

Bu sezon, Star TV’de Salı günleri gösterime giren “Anne” dizisi dün akşam ki son bölümüyle final yaptı. Sevilen dizinin baş rollerini; Cansu Dere (Zeynep), Vahide Perçin (Gönül), Beren Gökyıldız (Melek-Turna), Gonca Vuslateri (Şule) ve Berkay Ateş (Cengiz) gibi isimler  paylaşmıştı. Özellikle dizideki; Şule ve Cengiz çiftinin canlandırdıkları karakterler, filmin adından çok söz ettirmişti. Dizide; Turna’nın yaşadığı kötü ve çarpık aile dramı, Zeynep’i tanıyarak ve annesi olarak benimsemesiyle değişiyor. Ayrıca Zeynep ile Turna’nın; birlikte verdikleri, zorlu ve acımasız hayat mücadelelerini konu alıyor. İzleyicilerinin; kimi zaman göz yaşlarını tutamadığı acıklı hikayede, kötü adam Cengiz’in eziyetleri, son bölümde artık iyice doruk noktasına yükseldi. Sabredenler de artık sabrının sonuna gelmiş oldu.

“Anne” Dizisi Final Bölümünde Neler Oldu?

Cahide Hanım’ın; Turna’ya bıraktığı mirasın peşine düşen Cengiz, türlü oyunlarla yine Şule’yi ikna eder. Mirasın diğer ortakları olan Zeynep ve kardeşleri ise Cengiz’in paragöz olduğunu bildikleri için Turna’nın mirasını, 18 yaşından önce kullanamamasını sağlar. Durumu öğrenen Cengiz,  “para yoksa ben yokum” diyerek Şule’ye rest çeker. Şule, Cengiz’in gerçek yüzünü artık geç olsa da anlamıştır. Parasal durumlara sinirlenen Cengiz, hıncını yine Turna’dan çıkarır. Turna’nın hastaneye kaldırılması ile Şule, çocuklara gerçekten iyi bir anne olamadığını anlar ve hepsini terk etmeye karar verir. Eve gelen Şule, Turna ve Hasan’ın verasetiyle ilgili belgeleri gizlice imzalar. Sonrasında gideceğini Cengiz’e söyleyince tartışmaya başlarlar. Hastanedeki Turna’nın durumuna üzülen Gönül, silah alarak Cengiz’i vurmaya gelir. Şule ve Cengiz’in tartışmaları esnasında, Şule silahı alır ve Cengiz’i vurur.

Heyecanla Beklenen Son!

Cengiz ölür, Şule tutuklanır, çocukların her ikisi de Zeynep’e kalmıştır. Turna, Hasan, Zeynep ve kardeşleri, Gönül ve Zeynep Babaanne mutlu bir aile olmuşlardır. Turnanın velayetini de Zeynep almıştır. Çekilen acılar, ızdıraplar, hayal kırıklıkları, çırpınışlar artık son bulmuştur. Sevenler sevdiğine kavuşmuş, vazgeçenler ise her şeyden vazgeçmiş ve böylelikle dizi, final yaparak ekranlara veda etmiştir.

 

Cansu Dere kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler