Ana SayfaDizilerDuymayan Kalmasın izleyicisine sürpriz haber! Yayından kaldırıldı mı?

İlgili Postlar

Duymayan Kalmasın izleyicisine sürpriz haber! Yayından kaldırıldı mı?

Duymayan Kalmasın izleyicisine sürpriz haber! Yayından kaldırıldı mı? Duymayan Kalmasın izleyicilerine kötü bir haber geldi. Programın sıkı takipçileri bu habere pek sevinmeyecek. Duymayan Kalmasın programı yayından kaldırılıyor mu? Duymayan Kalmasın tarihe mi karışıyor? Detaylar haberimizde…

Duymayan Kalmasın’da, Deniz Akkaya’nın yerine Cengiz Semercioğlu geldi!

Duymayan Kalmasın izleyicilerine kötü haber

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında sabahları gündüz kuşağında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programı yayından kaldırılıyor mu? Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil’in sunuculuğunu yaptığı program hakkındaki bu iddianın sahibi; magazin dünyasında “felaket tellalı” olarak anılan yazar ve ses sanatçısı Onur Akay.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Duymayan Kalmasın yayından kaldırıldı mı?

Onur Akay, geçtiğimiz günlerde kendi internet sitesinden yaptığı yayında şu ifadeleri kullandı: “Cengiz Semercioğlu’nun kardeşi Cem Semercioğlu’nun sahibi olduğu Joker Yapım’ın yapımcılığı üstlendiği program Duymayan Kalmasın, yeni sezona hazırlanırken yayından kaldırıldı. Çok önemli bir kaynaktan Star TV’nin yeni müdürünün kararı ile programın kaldırıldığı ise kulağıma gelen ilk sebep oldu.

Magazin programları yayından kaldırılıyor mu?

Daha sonra kanal içinden yakın görüştüğüm birine durumu sorduğumda, RTÜK tarafından büyük kanallara yazı gönderildiğini ve hafta içi sabah kuşağında yer alan magazin programlarının yayından kaldırılmasının istendiği bilgisine ulaştım. İki neden biri yüzünden program yayından kaldırıldı ancak ikinci neden gerçekten doğru çıkarsa, artık büyük kanallarda sabahları izlediğimiz magazin programları tarih oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler