Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı paylaşıldı

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı paylaşıldı

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizide yaşanacak gelişmelerle ilgili ipuçları.

Kalbimin Sultanı dün akşam 5. bölümü ile ekrana gelirken dizinin ardından Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragman sayesinde yeni bölüm hakkında bilgi sahibi olmak mümkün olurken, reyting konusunda sorunlar yaşanan yapımın ekranlara şu an için devam edeceği de yeni fragman ile birlikte belli oldu.

Kalbimin Sultanı için büyük tehlike!

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı neler söylüyor?

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı ile yeni bölümden ilk sahne gösterildi. Dün akşam ekrana gelen son bölümün ardından dizinin nasıl devam edeceği merak edilirken yeni bölüm fragmanı ile birlikte bu konuda ilk ipuçları da gelmiş oldu.

Yayınlanan ilk sahnede Anna ve Sultan arasında yaşananlar ekranlara getirildi. Anna beklemediği bir şekilde Sultan’dan tepki alırken bu duruma oldukça şaşırdı. Sultan’ı bu kadar çok kızdıran konu ise Anna ile Sultan’ın Frenkçe çalışmasının duyulması. Anna’nın bu durumu başkası ile paylaştığını ve duyulduğunu öğrenen Sultan bu nedenle Anna’ya çok sert bir tepki gösterdi. Amber’e ulaşan sırrın Hoşyar Sultan’a kadar hızlı bir şekilde yayılırken gizli kalması gereken durumun bu şekilde konuşularak paylaşılması Sultan’ı çok kızdırdı.

Sultan bu olaylar sonrasında Anna’ya “Şu andan itibaren aramızdaki bütün münasebet bitmiştir!” diyerek Anna’yı oldukça üzerken bölümün devamında ikilinin ilişkisinin nasıl devam edeceği, Sultan’ın Anna’yı affedip affetmeyeceği merak ediliyor.

Kalbimin Sultanı 6. bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler