Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı için ürküten tablo!

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı için ürküten tablo!

Yaz döneminin iddialı dizilerinden olan Kalbimin Sultanı izleyicilerin beğenisini kazansa da düşük reyting oranları endişe yaratıyor.

Kalbimin Sultanı dizisi 4 bölüm ile ekranlara gelirken 5. yeni bölümün 2. fragmanı da yayınlandı. Her Çarşamba akşamı ekranlara gelen dizi için her ne kadar sosyal medya yorumları ve izleyici dönüşleri iyi olsa da bu durum henüz reytinglere yansımış değil.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu

Kalbimin Sultanı’nda başroller sevildi

Ali Ersan Duru ile Aleksandra Nikiforova’nın başrollerde yer aldığı dizi için reyting sonuçları oldukça düşük bulunuyor. Yayınlandığı gecelerde yüksek bir sıralama alması beklenen dizi için şu anda en büyük tehlike reyting olurken sosyal medyada yapılan yorumlarda diziye şans tanınması isteniyor.

Kalbimin Sultanı 5. bölüm fragmanı yayınlandı! 

Son bölümü ne kadar izlendi?

Kalbimin Sultanı dizisinin 4. bölümü 4 Temmuz Çarşamba günü yayınlanmıştı. Dizi AB grubundan daha iyi dönüşler alırken totalde 1.83 reyting ile 11., 2,43 reyting ile 4. sırada yer alabilmişti. Bir önceki bölümü ise tüm kişilerde 2.41 reyting ile 6. sırada, AB Grubunda ise 3.53 reyting ile 4. sırada olmuştu. Aradan geçen 1 haftalık süreçte reyting kaybı yaşayan dizinin bu düşüşü ciddi bir risk taşıyor. 11 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan 5. Bölüm ile elde edilecek sonuçlar ise dizinin geleceğine dair önemli bir veri sağlayacak. Yeni bölüm ile birlikte düşüşün devam etmesi halinde dizinin final yapması ve ekranlara veda etmesi bekleniyor. Dizinin sonuçlarını yükseltmesi ise tam ters bir etki yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler