Ana SayfaDiziler3 Adam'dan geriye Eser Yenenler kaldı

İlgili Postlar

3 Adam’dan geriye Eser Yenenler kaldı

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un dahil olduğu 3 Adamlar’dan televizyonda kalmayı başaran tek isim Eser Yenenler oldu.

TV8’de yayınlanan 3 Adam programı ile kısa sürede üçlü olarak popüler hale gelen oyuncular, program sona ermesi ile birlikte dağıldı. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç birlikte sinema filminde yer alırken Eser Yenenler bu filmde yer almamıştı. Bu gelişmelerin ardından 3 Adam dağılıyor mu şeklinde pek çok haber gündeme gelirken şu anda üçlünün ortak bir projesi bulunmuyor. 3 Adam sonrasında televizyonda yer almayan İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un aksine Eser Yenenler yeni bir program ile ekranlara geliyor.

Eser Yenenler evleniyor mu?

Acun Ilıcalı desteklemişti

3 Adam’ın bu kadar çok gündeme gelmesinde etkili isimlerden birisi de Acun Ilıcalı olmuştu. Ilıcalı verdiği destek ile birlikte oyuncuları Survivor’a dahil etmiş, yeni bir TV programı sunma imkanı sağlamıştı.

Eser Yenenler kimdir?

Eser Yenenler Şöhret Kafası ile geliyor!

Şimdi ise Eser Yenenler farklı bir kanalda program ile ekranlara gelecek. Şöhret Kafası adı verilen program ile ilgili Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu önemli bir değerlendirme yaptı. “Yenenler Yapar” başlığı ile Eser Yenenler’in yeni programına dahil vurgu yapan Koloğlu, “Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’tan oluşan, ‘Üç Adam’ için, “Üç istidatlı genç” diyordum. Sonra, şişirilmiş şov yıldızları havası verildi. İçlerinden Yenenler, programında ‘en olgun ve uygun’ göründü bana… Şimdi, tek başına Kanal D’de ‘Şöhret Kafası’na başlayacak. Beyaz’dan sonra fiilen ekrandaki, (Okan olmadığı için) ikinci önemli isim olabilir. Bu program, kendisi için de bir sınav niteliği taşıyor.” dedi.

Program içeriği ile ilgili çok fazla detay yer almasa da önümüzdeki dönem ekranlarda yayın hayatına başlayacak olan program ile Eser Yenenler’in nasıl bir performans sergileyeceği de görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler