Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yaz döneminin tarihsel dizilerinden birisi olan Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanı ile yayında. İşte yeni bölüm fragmanından detaylar.

Star TV’nin yaz dönemindeki iddialı dizilerinden Kalbimin Sultanı 4 bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan 4 bölüm ile birlikte dizideki hikaye tam olarak anlaşılırken, yeni bölümde nelerin olacağı merak edilmeye başlandı.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanı ile dizide neler olacak?

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanı ile birlikte dizide yaşanacak olaylar hakkında ipuçları almak mümkün. Yayınlanan son bölümde Hoşyar Sultan’ın Anna’nın odasında bulduğu mektup dikkat çekerken yeni bölümde de mektup gündem olacak. Hoşyar Sultan bu mektubun okunması için Hayrettin Ağa’dan yardım ister. Mektubun tercüme edilmesini isteyen sultan, mektupta neler yazdığını çok merak eder.

Mektubun içinde ne yazdığını bilmeyen ve koyduğu yerde olmadığını fark eden Anna ise mektubu aramaya başlar. Mektubu kimin aldığını bilmeyen Anna, mektubun kaybolmasından dolayı büyük bir endişe yaşamaya başlar. Anna yaptığı araştırmalar sonrasında mektubun Hoşyar Sultan tarafından alındığını öğrenir ev onun peşine düşer. Tüm bu karmaşa arasında mektup Sultan’ın eline geçer.

Kalbimin Sultanı 5. yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler