Ana SayfaDizilerMeleklerin Aşkı dizisine "Hanzo Damat"

İlgili Postlar

Meleklerin Aşkı dizisine “Hanzo Damat”

Show TV’de yayınlanmaya başlanan Meleklerin Aşkı dizisindeki damat karakteri için “Hanzo Damat” tanımlamasını yapan Sina Koloğlu yeni yazısıyla dikkat çekti.

Yaz döneminin iddialı yapımlarından birisi olan Meleklerin Aşkı, ilk bölümü ile klişe bir dizi olmayacağını net bir şekilde gösterdi. Aldığı reytingler ve sosyal medyadaki yorumlar ile birlikte dizi yaz dönemine damga vuracağını şimdiden gösterirken diziyi köşesine taşıyan Sina Koloğlu dizideki önemli bir noktaya dikkat çekti.

Meleklerin Aşkı oyuncu kadrosu

“Damat o aileye nasıl girdi?”

‘Böyle de koca olur mu?’ başlığı ile yazısını yayınlayan ünlü yazar, damadın o aileye nasıl girdiğini sorguladı. “Show TV’de başlayan ‘Meleklerin Aşkı’nın hikayesi, “Absürd” dedikleri durumdan yola çıkıyor. ‘Necmettin o aileye nasıl damat olmuş?’ ve ‘Melike o adamı nasıl almış?’ gibi sorular, dizinin hareket noktası… Bir nevi ‘Recep İvedik’ Necmettin, emekli hakime Rukiye Efe’nin (Oya Başar) damadı oluyor. Üst kademe bürokrat bir aileye ‘hanzo damat’ olarak giriyor. Diziyi götüren de damat Necmettin (Toygan Avanoğlu) … ‘Deli dolu, eli yüzü düzgün bir yazlık dizi yapalım’ demişler. Fikir de fena değil, en azından ‘zengin şımarık oğlan ve minyon romantik kız’ şablonunun dışında… Orada da gençler, büyüklerin hikayesi içinde eriyip, gidiyor. Gördüğüm, bu haliyle gittiği yere kadar gider dizi… Biraz bir farklılık bile, gözümüzde ne kadar büyüyor.” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren Sina Koloğlu, dizinin geleceğinin de parlak olduğunu söyledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler