Ana SayfaDizilerErkenci Kuş'ta dün akşam neler oldu?

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’ta dün akşam neler oldu?

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş dün akşam 3. Bölümü ile ekranlara geldi. İşte dün gece dizide yaşananlar.

Star TV’de yayınlanmaya başlanan Erkenci Kuş, ilk bölümleri ile sevilmeye başlandı. Yaz dizileri arasında dikkat çeken yeni yapım 3 bölümü ile ekranlara taşınırken dün akşam yaşanan olaylar ile birlikte dizideki hikaye de oldukça ilerledi.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Erkenci Kuş 3. Bölümde neler oldu?

2. bölüm sonu itibari ile hikaye kaldığı yerden devam ederken Arzu ve Can bir araya geldi. Arzu’nun Sanem’le arasındaki gerilim devam ederken Can ile yakınlaşmaya başlaması Sanem’i çileden çıkarttı. Can ile Arzu’yu birlikte görmek istemeyen ve onları engellemeye çalışan Sanem, bu nedenle Arzu’nun hastanelik olmasına neden oldu.

Erkenci Kuş izleyenlerinden Sanem yorumu

Arzu’yu hastanelik etti!

Reklam çekimi için bir araya gelmek zorunda olan Can ve Arzu, Sanem’e karşın bunu başardı. Çekimler ile birlikte birbirine daha da yakın olan ikili, duyguların aşka dönüşmesini sağladı. Çekim sonrasında villada Sanem, Arzu ve Can kalırken Arzu’nun ortamda olmasını istemeyen Sanem plan yaptı.

Arzu’nun çileğe alerjisi olduğunu bilen Sanem, planını devreye soktu ve Arzu hastanelik oldu. Fakat tüm bu sırada Can’a yakalanan Sanem, kötü duruma düştü. Tüm olaylar sonrasında ise Can ile Arzu’nun romantik dakikaları dizinin dikkat çeken anları oldu.

Yeni bölümü haftaya salı günü yeniden ekranlara gelecek. Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler