Ana SayfaDizilerAsuman Dabak ördeğini yanından ayırmayacak!

İlgili Postlar

Asuman Dabak ördeğini yanından ayırmayacak!

Ege’nin Hamsisi adı verilen yeni dizi ile ekranlara gelecek Asuman Dabak, dizi boyunca ördeğini yanından ayırmayacak. İşte dizi ve oyuncunun yeni rolü ile ilgili detaylar.

Show TV’de yayınlanacağı açıklanan ve uzun zamandan beri yapılan reklamlarla dikkat çeken Ege’nin Hamsisi, oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide yer alan isimlerden birisi olan Asuman Dabak, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak dizi ile birlikte sevenleriyle buluşacak. Dizide ilginç bir karakteri canlandıracak olan Asuman Dabak, aynı zamanda eski nişanlısı Nuri’nin adını verdiği ördeğinden de bir an olsun ayrılmıyor.

Ege’nin Hamsisi geliyor!

Asuman Dabak Fikret Gerginoğlu olacak

Dizide oldukça sert bir karakter olarak izleyici karşısına çıkan Asuman Dabak, Fikret Gerginoğlu karakterini canlandıracak. Nişanlanarak hayalindeki evliliği kurmak isteyen fakat nişanlısı tarafından terk edilerek bunun büyük üzüntüsünü yaşayan Fikret Gerginoğlu, ördeğine eski nişanlısı Nuri’nin adını verdi. Ördeği sürekli yanında gezdiren ve yanından hiç ayırmayan Asuman Dabak, ailesi ve köy halkını da zorluyor.

Asuman Dabak kimdir?

Karadeniz’i sevmiş

Yeni rolü ve dizile ilgili değerlendirme yaparak açıklamalarda bulunan Asuman Dabak, Karadeniz’de yapılan çekimler sonrasında buradan ayrılmakta zorlandıklarını söyledi.  “Ege’nin Hamsisi, bugüne kadar yer aldığım en eğlenceli dizi. Doğasına bayıldığım Rize’nin yaylalarında, denizi ufuktan gören güzeller güzeli ahşap konaklarda çekimler yaptık. Yemekle çok fazla aram olmamasına rağmen Karadeniz mutfağına dayanamadım. Mıhlamaya, pidelere, kara lahana çorbasına bayıldım. Çekimler bitmesine rağmen burada ayrılamadık. Dizideki birkaç arkadaşımla birlikte birkaç gün daha kalarak tatil yaptık, Karadeniz’in tadını çıkardık” dedi.

Ege’nin Hamsisi hakkında

TRT 1’de yayınlanacak olan dizinin Künyesinde yapımcı olarak Köprü Film – Ferhat Eşsiz, yönetmen olarak ise Mustafa Şevki Doğan yer alıyor. Bahar Filiz Ekinci tarafından kaleme alınan hikayenin başrollerinde ise İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin yer alıyor.

Uzun zamandan beri tanıtımları yayınlanan dizi 16 Temmuz tarihi itibari ile ilk sınavını verecek. Pazartesi akşamlarında yayınlanacak olan dizi, diğer yaz dizileri ile birlikte reyting yarışı yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler