Ana SayfaDizilerAnne Dizisi Final Bölümünde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Anne Dizisi Final Bölümünde Neler Oldu?

Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız ve Berkay Ateş gibi önemli oyuncuların başrolde yer aldığı Anne dizisi final yaptı. Star TV’de bu sezon ekranlara gelmeye başladıktan sonra oldukça dikkat Çeken anne dizisi ekranlarda sadece 1 sezon kalabildi. Geçtiğimiz akşam yayınlanan final bölümü ile ekranlara veda eden Anne dizisinin final bölümünün oldukça sıradan olması ise özellikle diziyi takip eden kişilerin tepkisini çekti.

İlk Bölümleriyle Gündem Yaratmıştı

Med Yapım ve MF Yapım tarafından ortak bir şekilde yapımcılığını üstlenen dizi, özellikle ilk bölümleri ile Türkiye’de gündem yaratmıştı. Küçük oyuncunun başından geçenler, çocuklara karşı yapılan şiddet ve saldırılar dizinin bir anda Türkiye gündemine gelmesini sağlamıştı. Fakat daha sonrasında hikayenin giderek sıradanlaşması ve hep aynı şeylerin tekrarlanması Anne dizisinin reyting sıralamalarında giderek gerilemesine neden oldu ve final kararının alınması ile birlikte dize sonlandırıldı.

Anne Dizisi Final Bölümünde Neler Oldu?

Anne dizisi final bölümünde özellikle Cengiz, Turna, Şule ve Zeynep arasında yaşanan olaylar ekranlara getirildi. Turna ile Cengiz’in aynı evde yaşamasından dolayı oldukça tedirgin olan Zeynep, bu duruma çözüm bulmaya çalışırken özellikle Cengiz’in katil olma ihtimali, Şule’yi dahi korkutmaya başladı. Özellikle final bölümünde Şule ile Cengiz arasında yaşanan tartışma, başından beri yapılması gereken geciken bir konuşmaydı.

Şule Cengiz’i Öldürdü

Cengiz yaşanan olaylar sonrasında özellikle paranın olmaması halinde kendisinin de olmayacağını söyledi. Cengiz’in kendisini sevdiğini sanan Şule ise onun kendisiyle sadece para için beraber olduğunu net bir şekilde öğrenmiş oldu ve böylece uzun bir aranın ardından Şule acı gerçek ile yüzleşmek zorunda kaldı.

Şule ile vedalaşmak isteyen Cengiz’in bu tavrı Şule’nin tepkisini çekerken, özellikle Şule’nin Cengiz’i vurması ve onu öldürmesi kadının tüm hayatına veda etmesine neden oldu. Kısa süre içerisinde polisler tarafından yakalanan ve gözaltına alınan Şule, Cengiz’i öldürmek suçuyla yargılanmak üzere adli makamlara teslim edildi. Şule polisler ile yaptığı görüşmelerde özellikle evinde bulunan bir zarftan söz etti. Polisler zarfı alarak emniyete getirirken özellikle bu zarfın Zeynep’e verilmesini istediği ortaya çıktı. Zarfta ise Şule’nin iki çocuğunun velayeti bulunuyordu ve bu velayet kağıtları sayesinde Turna ile Zeynep birbirine kavuştu.

Dizinin ilk bölümünden itibaren birbirine yasal yollar ile buluşmayı amaçlayan Zeynep ve Turna final bölümü ile birlikte bu istediklerine ulaşmış oldu. Dizi bu şekilde sonlandırılırken oldukça basit bir şekilde dizinin final yapmış olması, izleyenlerin tepkisine yol açtı.

 Dizi için yayınlanan final fragmanı şöyleydi;

Yaşanan olaylar sonrasında yasal bir şekilde birlikte kalma ve anne kız olarak yaşama imkanı elde eden Zeynep ve Turna ise sonunda istediklerini ulaştı. Bu yaşananlar sonrasında ise birlikte mutlu bir şekilde yaşamına devam eden Zeynep, Turna ve ailesinin ekranlara gelen görüntüleri ise şöyle oldu;

Final bölümü ile birlikte ekranlara bu şekilde veda eden Anne dizisi sevenlerine mutlu bir son izletmiş oldu. Özellikle final sonrasında sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında Anne dizisi yer aldı. Diziyi izleyen pek çok kişi, dizinin final bölümü ile ilgili düşünceleri sosyal medya üzerinden paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler