Ana SayfaÜnlülerCanlı Yayında Birbirine Giren Nihat Doğan İle Tuğba Ekinci' nin Mesajları İfşa Oldu!...

İlgili Postlar

Canlı Yayında Birbirine Giren Nihat Doğan İle Tuğba Ekinci’ nin Mesajları İfşa Oldu!…

Geçtiğimiz hafta Flash TV ekranlarında izleyicisi ile canlı yayını esnasında sunuculardan Nihat Doğan ve Tuğba Ekinci tartışması magazin gündemine oturmuştu. Şimdi ise Nihat Doğan ve Tuğba Ekinci’ nin WhatsApp mesajları İfşa Oldu. İşte Detaylar…

Nihat Doğan İzzet Yıldızhan’ a Fena Çaktı…

Canlı Yayında Birbirine Giren Nihat Doğan İle Tuğba Ekinci’ nin Mesajları İfşa Oldu!…

‘Al Sana Haber’ in Ünlü sunucuları Nihat Doğan İle Tuğba Ekinci’ nin olay olan tartışmasının ardından stüdyoyu terk eden Tuğba Ekinci’nin yerine sunucu Nurseli İdiz programa yorumcu olarak dahil edilirken kavga sonrası Nihat Doğan ve Tuğba Ekinci’nin WhatsApp mesajlaşmalar da ortaya çıktı.

Seyhan Soylu, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan, Bahar Candan ve Ebru Polat‘ ın ekrana gelen ‘Al Sana Haber’ isimli programda önceki günlerde polemik yaşanmış hatta Tuğba Ekinci, canlı yayında sırasında Nihat Doğan ile yaptığı kavgasının sonrasında öfkelenerek yayını terk etmişti. Sunucular Nihat Doğan ve Seyhan Soylu’ ya kızan Tuğba Ekinci programa bir daha gelmeyeceğini söylemişti.

Nihat Doğan kimdir?

Seyhan Soylu Mesajları İfşaladı!…

Çarpıcı olayların ardından sunucu Seyhan Soylu ise WhatsApp grubunda Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan’ ın tartışmalarını ortaya döküp Tuğba Ekinci’ yi gruptan çıkardı.

Tuğba Ekinci kimdir?

İşte Olay Olan Nihat Doğan İle Tuğba Ekinci Mesajları…

Nihat Doğan Tuğba Ekinci Mesaj İfşa
Nihat Doğan Tuğba Ekinci Mesaj İfşa

Tuğba Ekinci Demet Akalın’ı Hedef Aldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler