Ana SayfaÜnlülerİzel İle Serdar Ortaç' dan Gazinoda Müzik Ziyafeti....

İlgili Postlar

İzel İle Serdar Ortaç’ dan Gazinoda Müzik Ziyafeti….

Ünlü sanatçılar Serdar Ortaç ve İzel, geçtiğimiz akşam Maslak 1453′ deki ‘Yeni Gazino’ da sahneye çıktılar. Konser öncesi kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İzel, “Muhteşem bir Gazino konsepti olmuş. Bende en son on sekiz yıl önce Maxim Gazinoda sahneye çıkmıştım” diyerek çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. İşte Detaylar…

Serdar Ortaç Dudakları Uçuklatan Kumar Borcunu İtiraf Etti…

İzel İle Serdar Ortaç’ dan Gazinoda Müzik Ziyafeti….

Konser öncesinde kuliste bekleyen basın mensuplarının yönelttiği sorularını yanıtlayan İzel, Son zamanlarda sağlık sorunlarının iyiye gittiğini söyledi ve ” Şuan çok iyiyim birkaç hastalık teşhisi konulmuştu ama korkulacak şuan bir şeyim yok. Zaten bu hastalık kilo vermeme çok engel oluyormuş ona rağmen on beş kilo verdim” dedi. Röportajın ardından sahneye çıkan İzel, siyah ışıltılı elbisesiyle göz kamaştırdı. Repertuarında slow şarkılarının yanı sıra Türk sanat müziğine de yer veren güzel şarkıcı, harika enerjisiyle sevenlerinden alkış aldı.

“Estetiklilerin Dudakları Ördek Dudağı Gibi”

Şarkıcı İzel’ in hemen ardından sahneye çıkacak olan meslektaşı gibi basın mensuplarını kulisinde ağırlayarak geleneği bozmadı. Estetiği hiç sevmediğini söyleyen Serdar Ortaç “Artık estetiksiz kadın kalmadı, hepsi dudaklarını ördek dudağı gibi yaptı. Bu kim olursa olsun, ister akrabalarım olsun ister arkadaşlarım. Allah’ın verdiği bir yüze zarar vermek doğru değil” dedi.

Ortaç: “Allah Benim Belamı Versin..”

Son zamanlarda bahis sitelerinde kumar oynadığına dair çıkan haberlere ise “Evet geçmişte çok büyük hatalar yaptım. Kumar beni bitirdi. Allah benim belamı versin çok pişmanım, artık parayı tutmaya çalışıyorum” dedi.

Toplam Borcum 10 Milyon, Aylık Harcamam 500 Bin Tl…

Muhabirlerin “Ne zaman emekli olacaksınız?” sorusuna ise cevap veren başarılı sanatçı Ortaç, “Elimde olsa bugün emekli olurdum ama çalışmak zorundayım çünkü çok borcum var. 10 milyon tl Halk Bankasına kredi borcum var. Eski eşim Chloe Loughnan’a 600 bin TL nafaka borcumda var. Benim de aylık yaklaşık 500 bin tl harcamam var” dedi.
Röportajın ardından sahnenin yolunu tutan başarılı sanatçı, geçmişten günümüze dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin finalinde yakın dostu İzel’i sahneye davet eden Ortaç, beraber “Veda Busesi” şarkısını söylediler.
Öte yandan İzel ve Serdar Ortaç’ ı dinlemeye gelenler arasında yeralan Merve Yıldırım yeni yaşını yakın dostları Ahu Karaduman ve Hande Kazanova ile birlikte kutladı.
 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler