Ana SayfaÜnlülerCaner Erkin ile Evli Olduğu Dönemde Berkay'la Görüntülenen Asena Atalay'dan Arda Turan...

İlgili Postlar

Caner Erkin ile Evli Olduğu Dönemde Berkay’la Görüntülenen Asena Atalay’dan Arda Turan ve Berkay Tartışmasına Çarpıcı Yorum!

Caner Erkin ile evli olduğu dönemde Berkay Şahin ile görüntülenen Asena Atalay’dan Arda Turan ve Berkay Şahin arasında geçen gergin tartışma hakkında televizyon programında bütün sessizliğini bozarak konuştu.

Arda Turan’a Bir Şok Daha! Feto Soruşturması başlatıldı…

Asena Atalay’dan Arda Turan ve Berkay Tartışmasına Çarpıcı Yorum

Güler yüzleri ile tanınan gazeteci Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın hafta içi her sabah canlı yayınla Kanal D ekranında sunduğu Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olan sunucu Asena Atalay Arda Turan ve Berkay Şahin kavgası için canlı yayında ilk kez açıklama yaptı.

Arda Turan kimdir?

Aslıhan Doğan Turan kimdir?

“Bu Olay Süresince Hep Aslıhan’ın Yanında Oldum!”

2010 senesinde Futbolcu Caner Erkin ile dünya evine giren ve evlilik sürecinde 2013 yılında bir alışveriş merkezinde Berkay Şahin ile görüntülenen Asena Atalay, konuk olduğu canlı yayında Aslıhan Turan’a tam destek verdi. Konu hakkında “Mahkemeye taşınan bir olay ve mekanın içinde kamera kayıtları yok. Kavganın olduğu mekan çok küçük oranın tercih edilmesindeki en büyük etkende basının orada olmaması. Konu mahkemeye taşındığı için sonuçlanmadan konuşmak doğru değil. Ama ben Aslıhan’a hamile olduğu için çok üzüldüm. 8 buçuk aylık hamileydi ve bu çok riskli bir durumdu. Basında böyle konularda çok acımasız davranıyor. Bu kadar çok haber yapılması için çocuğun doğması beklenebilirdi. Allah’a şükür bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.” diye konuştu.

Berkay Şahin kimdir?

 

 

Asena Atalay kimdir?

“Aslıhan’a Destek Mesajı Gönderdim”

Asena Atalay “Aslıhan’a önemli olan sensin inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın” diye mesaj attığını söyledi ve konuşmasına şunları ekledi “Olayı görünce direk Arda’nın dışarıda olmasına kızdım ama oda karısından özür diledi. Konunun bana dönmesiyle insanların ne düşündüğüne ilgilenmiyorum. Bizde boş yorum yapan fazla kişi var.”

Arda Turan’a Dava Açan Eski Şoföründen Açıklama Geldi!

Berkay ile Görüntülendikten Sonra Caner Erkin ile Yollarını Ayırmıştı.

Caner Erkin ile evli olduğu süreçte Akmerkez AVM’de Berkay Şahin ile bebek odasından çıkarken objektiflere yakalanan Asena Atalay, eşi Caner’i aldattığı iddaasıyla gündeme aylarca oturmuş magazin haberlerinden düşmemişti. Bu süreç sonunda Caner Erkin ile Asena Atalay 2016 yılında tek celsede boşanarak yollarını ayırmışlardı. Caner Erkin ve Asena Atalay’ın bir de Çınar Erkin adında bir erkek evlatları var.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler