Ana SayfaÜnlülerMasterchef'in Yarışmacısı Murat, Stüdyodan Neden Atıldı!

İlgili Postlar

Masterchef’in Yarışmacısı Murat, Stüdyodan Neden Atıldı!

TV8’in yeni sezon yemek yarışması olan Masterchef’in dün akşamki bölümünde sıra dışı bir olay yaşandı. Masterchef yarışmacısı Murat, stüdyodan dışarı atıldı. Yarışmacı Murat neden programdan atıldı? detaylar Haberimizde..

Survivor’un İlk Yarışmacısı MasterChef Yarışmacısı Oldu

Masterchef’in Yarışmacısı Murat, Şefleri Kızdırınca Stüdyodan Atıldı!

Masterchef’te dün akşam Murat yine yarışmaya damga vuran yarışmacı oldu. Şeflerle anlaşmazlık yaşayan ve tartışmaya başlayan yarışmacı Murat, Masterchef’in şefleri tarafından stüdyodan kovuldu izlendi.

 “Gerçekten Çok Özür Dilerim”

Olay sonrası şefler yarışmada kimsenin bu şekilde davranamayacağını ve haddini bilmesi gerektiğini söylerken Yarışmacı Murat ise “Gerçekten çok özür dilerim, bu duruma düşmek istemezdim yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Şeflerimin her birinden tek tek özür diliyorum. Yüz ifademden de gerçekten ne kadar üzgün olduğum belli oluyordur sanırım.” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

“Kameraları Bırak Yemek Yap”

Yarışmacı Murat, başına taktığı mavi bandanayla Mehmet şefi çileden çıkarmış oldu. Mehmet şef, Murat’a,başına taktığı bandananın gereksiz olduğunu, artık kameraları bırakıp yemek yapması gerektiğini sert bir şekilde söyleyerek uyardı.

Yemekteyiz’den de Kovulmuştu!

Kanal TV8 Ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan Yemekteyiz programındaki agresif ve gıcık tavırlarıyla dikkat çekmeyi başaran yarışmacı  Murat Öztürk, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından yemekteyiz programından kovulmuştu. TV8’in yeni sezon projesi olan MasterChef yemek yarışmasına da katılan Murat Öztürk, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sürekli söz ettiren Murat Öztürk’ün Survivor 2019’da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

Yemekteyiz den kovulan  murat öztürk ile ilgili görsel sonucu

Masterchef  Murat Öztürk Kısaca Kimdir?

Gerçek adı Murat Özdemir olan ve lakabı MasterChef Murat olan Bolu doğumlu yarışmacı 45 yaşında. Evli ve bir kızı olan Murat, Fitness yapmayı çok seviyor. Sırf bu sebeple çevikliğini daha da artırarak Survivor kadrosuna katılmayı başardı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler