Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'dan Ceren Hindistan'a Olay Mesajlar!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan Ceren Hindistan’a Olay Mesajlar!

Mustafa Sandal ve Ceren Hindistan arasında geçen özel mesajlar ortaya çıktı. Mustafa Sandal ise aşk iddialarını reddetmişti ama attığı mesajlar pek öyle demiyor.

Mustafa Sandal Kimdir?

Ceren Hindistan Kimdir?

11 yıllık eşi Emina Jahovic ile boşanan Mustafa Sandal’ın adı son günlerde Ceren Hindistan ile anılıyordu.Ceren Hindistan en son yaptığı açıklamada “Mustafa benim için değerli ve sevdiğim bir insan, arkadaşız ve konuşuyoruz. Özel hayatı konuşmaktan yana olmadım ve birbirimizi tanıma aşamasındayız, görüşüyoruz, konuşuyoruz. Karşı tarafta (Mustafa Sandal) istemediği için beni bastırıyor bu konu ondan açıklayamıyorum.”

“Mustafa’ya Aşık Olmayacak Bir Kadın Tanımıyorum.”

Ceren Hindistan “Mustafa’ya aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum. Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel şekilde kalsın istiyoruz. Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık” açıklamasını yapmıştı.11 yıllık eşi Emina Jahoviç ile yakın zamanda boşanan Mustafa Sandal ise Hindistan’ın bu açıklamalarının ardından aşk iddialarını reddetmişti.

Mustafa San’dan Olay Fotoğraf!

“Sen Çok Güzelsin, Ben Yakışıklı, Neden Sevgili Olmuyoruz.”

Kanal D ‘nin 2.Sayfa programında konuşan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Ceren Hindistan’ın Mustafa Sandal’dan gelen mesajları kendilerine gösterdiğini söyledi. 

İkilinin söylediklerine göre Mustafa Sandal, Ceren Hindistan’a şu mesajları atmış:“Sen çok güzelsin, ben yakışıklı, neden sevgili olmuyoruz.Tek sıkıntı sana bakarken yaşanılacak konsantrasyon bozukluğu.Bana sana aşık olmaktan başka çare bırakmadın beni flörtle kandıramazsın.Yan yana fotoğraflarda ne kadar güzel duruyoruz.Bana fotoğraf atar mısın gözlerine bakmak istiyorum.”

Mustafa Sandal Ev Adresini İstemiş!

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Sandal’ın güzel oyuncuya “Nerede oturuyorsun hemen adresine ver geleyim” diye mesajlar da attığını iddia etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler