Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Kubilay Aka'dan, Beğeni Yağmuruna Tutulan 29 Ekim Paylaşımı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Kubilay Aka’dan, Beğeni Yağmuruna Tutulan 29 Ekim Paylaşımı!

Çukur dizisindeki performansıyla birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen ünlü ve başarılı oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kubilay Aka Kimdir?

Çukur dizisinde karakteri sebebiyle birçok kişi tarafından hayranlıkla takip edilen ünlü oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi Miray Daner ile birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Miray Daner Kimdir?

225 Bin Hayranı Tarafından Beğenildi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliklerine katılan ünlü ve başarılı oyuncu Kubilay Aka, sevgilisi ile beraber poz verdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Kubilay Aka paylaşıma, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa!” notunu ekledi. Aka’nın paylaşımı sevenleri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Aka’nın paylaşımını 225 bin takipçisi beğendi.

“Bu Kadar Uyumlu Bir Fotoğraf Görmemiştim”

Paylaştığı fotoğrafa yorum yapan Aka’nın bir takipçisi, “Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet!’ temasına bu kadar uyumlu bir fotoğraf daha görülmemişti.” yorumunu yaptı. Diğer bir takipçisi ise, “Magazin ilişkinize bir Atatürk ve bayramımızı alet etmediğiniz kalmıştı o da oldu.” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler