Ana SayfaDedikoduCaner Cindoruk'tan Sadakatsiz Paylaşımı!

İlgili Postlar

Caner Cindoruk’tan Sadakatsiz Paylaşımı!

Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar’ın sevilen dizi “Sadakatsiz”e konuk olması, tuhaf bir tesadüfü ortaya çıkardı. Dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk’un “Aşk-ı Bennu” paylaşımı herkesi şaşırttı. Caner Cindoruk’tan Sadakatsiz paylaşımı geldi. İşte o paylaşım;

Caner Cindoruk’tan Seren Serengil’e Yanıt!

Seren Serengil’in dizinin karakterleri hakkında gerçekmiş gibi paylaşımlarda bulunması, sosyal medyada alay konusu oldu. Dizinin yapım şirketi de konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Derin ve Asya’nın gerçekte Melis ve Cansu olduğuna yemin edebiliriz ama galiba bunu asla kanıtlayamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cansu Dere ve Melis Sezen’in pozuna Caner Cindoruk’u ekleyen Seren Serengil, “E oldu olacak böyle olsun o zaman yani. Daha neler. Mutlu mesut yaşadılar” mesajını yazdı.

Söz konusu montajlı görseli “Daha neler” notuyla Twitter hesabından paylaşan usta tiyatrocu Behzat Uygur’a, Caner Cindoruk’tan esprili bir cevap geldi.

Başarılı oyuncu, “Yalnız ben o fotoğrafta yokum abi, fotomontaj. Bir de vallahi ben Volkan Arslan gibi biri değilim abi, sesimi duyur lütfen” ifadelerini kullandı.

Caner Cindoruk Kimdir?

Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Cindoruk kendisine sorulan “Tanınan, iyi bir oyuncu olacağınızı hayal edebilir miydiniz?” sorusuna;

“Bir işporta tezgâhında saatlerce beklerken ister istermez düşünüyorsun. İçinde konuşan ses hiç susmuyor. Bu yüzden hayalperest bir çocuk olmuştum. Her şeyi hayal ediyor, sırayla her şey oluyordum. Bazen hâlâ dalar giderim” diyerek yanıt verdi.

Çok göz önünde magazinsel olaylara karışmadan başrol oynayan Caner Cindoruk “Bazen ismimizin etrafında dolanan simgesel şeylere kendimizi çok kaptırıyoruz ama yaşamı kaçırmamak, başkalaşmamak ve samimi olmak lazım. İnsanların beni sevme sebebi de belki budur; samimiyet. Yıllar önce “Tuncel Kurtiz gibi yaşlanmak istiyorum” demiştim. Şimdi de Tuncel Kurtiz gibi ölmek istiyorum. Zaman karar versin iyi şeyler yapıp yapmadığıma” dedi.

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un Özel Mesajları İfşa Oldu…

Caner Cindoruk’tan Sadakatsiz Paylaşımı!

Çok mutlu bir hayatı olduğunu zanneden Asya’nın aldatıldığını öğrenmesi ve intikam çabasını anlatan “Sadakatsiz” dizisi, ilk bölümünden beri çok yüksek ratingler aldı. Başarılı oyunculuklar ve güçlü kadın karakterleriyle dikkat çeken dizi, son zamanlarda eski temposunu kaybetti. Hem senaryo sıkıntıları hem de sette ortaya çıkan Covid-19 vakaları nedeniyle dizi büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Bu noktada, devreye yeni bir hikaye ve usta bir oyuncu girdi.

Bennu Yıldırımlar, olay olan fotoğraf için Murat Cemcir’i koruma altına aldı!

Öte yandan, Bennu Yıldırımlar’ın diziye konuk olması tuhaf bir tesadüfü de ortaya çıkardı. Dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk, ilk dizisi “Yaprak Dökümü” ve ona dünya çapında bir ün getiren “Kadın” dizisinde de Bennu Yıldırımlar’la oynadığını hatırlattı.

Caner Cindoruk, “Aşk-ı Bennu … Bu üçüncü işimiz oldu. Bakalım sırada ne var? ????????????????” diyerek arkadaşıyla tekrar bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler