Ana SayfaDedikoduSadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk'un Özel Mesajları İfşa Oldu...

İlgili Postlar

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un Özel Mesajları İfşa Oldu…

Son dönemlerin en popüler dizileri arasında olan Sadakatsiz’in başarılı başrol oyuncusu Caner Cindoruk’un kendisinden tam 19 yaş küçük birine gönderdiği mesajlar ortaya döküldü. İfşa olan mesajlarının sonrasında magazin gündeminde büyük yankı uyandıran yakışıklı oyuncu henüz sessizliğini koruyor. İşte Detaylar..

Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un Özel Mesajları İfşa Oldu…

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen Sadakatsiz adlı dizide karısını aldatan bir adama hayat veren başarılı oyuncu Caner Cindoruk, özel yaşantısıyla şimdilerde magazin gündeminde olay oldu. En Son oyuncu Selin Şekerci ile ilişki yaşayan 40 yaşlarındaki Caner Cindoruk’un 21 yaşlarındaki Melissa adındaki bir sosyal medya kullanıcısı olan kadına gönderdiği iddia edilen özel mesajları ortaya döküldü..

“Dizideki Gibi Bir Adam Bence”

Başarılı oyuncuya ait olduğu öne sürülen o mesajlarda, “Yarın durumun ne?”, “Eee görüşelim işte” ve “Neden cevap yazmıyorsun” ifadelerindeki mesajlar ise dikkat çekti. İşte o mesajları ortaya çıkaran  Melissa ismindeki sosyal medya kullanıcısı, “Sadakatsiz dizisindeki Volkan gerçekte de dizideki gibi bir adam bence. Bir ara bana attığı mesajlara bakın” notunu ekleyerek paylaşım yaptı..

Caner Cindoruk “Tuncel Kurtiz Gibi Ölmek İstiyorum”

İşte Sadakatsiz’in Volkan’ı Caner Cindoruk’un İfşa Olan O Mesajları..

Caner Cindoruk'un İfşa Olan O Mesajları
Caner Cindoruk’un İfşa Olan O Mesajları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler