Ana SayfaDedikoduHazal Kaya İmaj Değiştirdi

İlgili Postlar

Hazal Kaya İmaj Değiştirdi

Hazal Kaya imaj değiştirdi. Pera Palas dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Hazal Kaya, yeni imajını Instagram’dan paylaştı. İşte Hazal Kaya’nın yeni imajı;

Hazal Kaya ve Ali Atay’dan Yeni Paylaşım

2019’da evlenerek, oğulları Fikret Ali’yi kucaklarına alan Ali Atay ile Hazal Kaya çifti, mutlu aile pozlarını zaman zaman Instagram hesaplarından paylaşıyor. Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan eşiyle yeni bir paylaşım geldi. Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ı öptüğü anda çekilen bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin yeni paylaşımına sevenlerinden beğeni yağdı.

Hazal Kaya Hastanelerde Boş Yer Bulamadı

Hazal Kaya: Çok Zorlandım, Çok Yoruldum Ama Hep Çok Sevdim

Hazal Kaya, fotoğrafın altına da şu mesajı yazdı:

“Dünden beri bu fotoğrafa bakıp duruyorum. Ufacıktım. Çok zor geliyordu bir sürü şey, keyfini çıkarabileceklerimin çoğunu kaçırdım galiba bu yüzden… Neler öğrendim, çok zorlandım, yoruldum ama hep çok sevdim. Sadece fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ait herkesi ve her şeyi.Çok da eğlendik bu arada fotoğrafta görüldüğü üzere Baktıkça özlüyorum o zamanı. İyi ki bir araya gelmişiz! Sizsiz olmazmış Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Hilal Saral, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, İlker Kızmaz, Batuhan Karacakaya, Baran Akbulut, Pelin Ermiş, Nur Fettahoğlu…”

Hazal Kaya kimdir?

Hazal Kaya İmaj Değiştirdi

Pera Palas dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Hazal Kaya, yeni imajını Instagram‘dan paylaştı. Pera Palas dizisindeki yeni rolü için saçlarını kızıla boyatan Kaya’nın yeni imajına hayranları beğeni yağdırdı.

Kaya, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ise şu notu düştü:

Oldum olası saçlarımla oynamaya bayılırım! Annemin tabiriyle yolunmuş tavuk modelinden…. ki insan animelere özenebilir bence. İlk işimi almama sebep olan bu sefer de Pocahontas’a özendiğim simsiyah ve upuzun saçlara, denemediğim çok az model ve renk kalmıştır herhalde.

Pera Palas gibi sıra dışı bir işe başlarken de öff izlemek için de izlemeniz için de deli gibi sabırsızlanıyorum! Radikal bir değişiklik yapalım da canım Esramın ruhuna uygun olsun dedik. Şimdi esas meseleye geleyim. Bugüne kadar sana bu tonlar çok yakışır diye fotoğrafta gördüğünüz renkten ve tonlarından bana bahsetmemiş olan bütün arkadaşlarıma teessüf ediyorum, hepinize yazıklar olsun! Engeli basıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler