Ana SayfaDedikoduÇağlar Ertuğrul: Detaylar Bedava Değil

İlgili Postlar

Çağlar Ertuğrul: Detaylar Bedava Değil

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, sosyal medya üzerinden komik paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Biber dolması tarifi ve takipçilerinden istekleri herkesi çok güldürdü. Çağlar Ertuğrul “Detaylar bedava değil” sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İşte detaylar;

Oyuncular Ona Söyleneni Yapmak Zorunda

Geçtiğimiz günlerde uzun bir aranın ardından röportaj veren “Teşiklat” dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağlar Ertuğrul “Dizimiz Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başından geçen tamamen kurgusal hikayeleri anlatıyor. Bol aksiyonlu sahneleri casusluk operasyonlarıyla süslüyoruz. Teşkilatın olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesini anlatmaya çalışacağız. Serdar geçmiş travmaları olan ama görev bilincini eksik etmeyen bir saha ajanı. Her yeni bölümde bana da güzel sürpriz oluyor karakter hakkında yeni bilgiler öğrenmek. Bu ajanlık dünyasını en fazla okuduğum ya da filmlerden izlediğim kadarıyla biliyordum. Bilmediğim ya da yanlış bildiğim meğer çok detay varmış. Danışmanlık ve destek aldığımız alanında uzman kişiler oluyor. Ama günün sonunda oyuncular onlara söyleneni yapmak zorunda.” dedi.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Sosyal Medya Hesaplarımı Kapattım

– Hesaplarımı kapattım. Belki açarım bir daha ama hiç özlemedim o dünyayı. Kendim için söylemiyorum, ünlü olsun olmasın insanlar birbirine çok acımasız ve gaddar davranıyor. Her zaman da negatif değil tabii. Çok yararlı sosyal dayanışma kampanyaları da o platformlardan yürütülüyor. Tekrar açtığımda, tarım ve doğa dostu enerji üretimi üzerine paylaşımlara ağırlık vermek isterim.

Çağlar Ertuğrul: Kadın Olsam Erkeklere Bakmam!

Çağlar Ertuğrul: Detaylar Bedava Değil

Buna rağmen, Çağlar Ertuğrul fazla göz önünde olmamayı tercih ediyor. Çok zaman ayırmadığı sosyal medya hesaplarında genellikle esprili paylaşımlar yapıyor. Örneğin, son olarak biber dolması tarifi paylaştı.

Bugün sizlere biber dolması yapmasını öğreteceğim” diyen ünlü oyuncu, malzemelerle ilgili hiçbir detay vermeden pişirme aşamasına geçti. Ama temizliğe hayli önem verdiğini de belli etti. Biber dolmasını bol yoğurtla yemeyi öneren Çağlar Ertuğrul’un takipçilerinden enteresan bir isteği de vardı.

Takipçilerinden bir BTC karşılığı kanalına abone olmalarını istemesi herkesi çok güldürdü. YouTuberlara taş atan Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz ay da Şeyma Subaşı’nı hedef almıştı. Biber dolması paylaşımı “Bakalım, sırada kim var?” dedirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler