Ana SayfaDedikoduHadise'den Eurovision Açıklaması

İlgili Postlar

Hadise’den Eurovision Açıklaması

Hadise’den Eurovision açıklaması geldi. Şarkıcı Hadise, “Belçika için Eurovision’a gitmek istiyorum” demişti. Bu çıkışı sonrası Türk vatandaşlardan tepki toplayan Hadise’den yeni açıklama geldi. İşte detaylar;

Hadise Jürilik Koltuğunu Bırakmak Zorunda Mı Kaldı?

Tüm bu iddiaların üzerine hakkındaki yayınların durdurulması için mahkemeye başvuran ancak red cevabı alan Hadise, TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğundan ayrıldı. Ünlü ismin yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki olarak belirlendi. Hadise, yılladır ara vermeden O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu.

Demet Akalın Hadise-Ebru Güneş Geriliminde Tarafını Belli Etti

O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrıldı. Ünlü şarkıcının yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki oldu.

Hadise’den İmalı Paylaşım

O Ses Türkiye’de Hadise’nin yerine Aleyna Tilki’nin geleceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise bu iddilara ilişkin bir paylaşım yaptı.

O Ses Türkiye‘nin değişmeyen jürisi Hadise, “Aleyna Tilki geliyor” iddialara kare kare fotoğraf paylaşarak yanıt verdi. Aleyna Tilki gelir mi bilinmiyor ancak Hadise’nin gitmeyeceği kesinleşti. O Ses Rap adlı programdan kareler paylaşan Hadise’nin paylaşımına beğeni yağdı.

Hadise’den Eurovision Açıklaması

Hadise, uzun süredir göremediği annesi Gülnihal Açıkgöz ve babası Hasan Açıkgöz’ü ziyaret etmek için doğup, büyüdüğü Belçika‘ya gitti.

Belçika’da ‘MNM Radyo‘da Peter Van de Veire’in programına konuk olan Hadise, samimi açıklamalarda bulundu.

2009’da “Düm Tek Tek” ile Türkiye’yi temsil eden ve 4’ncü olan şarkıcı, “Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması’na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision’a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi” dedi.

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Geçtiğimiz gün Belçika MNM Radyo Kanalı’nda katıldığım programla ilgili düzeltme… Geçen diyalog tam olarak şu şekildeydi;

Soru: Belçika’dan Eurovision’a katılman için teklif geldi mi?

Cevap: Hayır, gelmedi.

Soru: Gelseydi katılır mıydın?

Cevap: Neden olmasın…

“2009 Eurovision sonucu ile ilgili; kaybettiğime evet, çok üzüldüm ama dördüncü olmak çok gurur vericiydi. Bir yarışmaya herkes birinci olmak için katılır. Bende de o hırs vardı ama olmadı.

Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için paylaşmak gereği duyduğumun bilinmesini rica ederim. Saygılarımla…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler