Ana SayfaÜnlülerBennu Yıldırımlar, olay olan fotoğraf için Murat Cemcir'i koruma altına aldı!

İlgili Postlar

Bennu Yıldırımlar, olay olan fotoğraf için Murat Cemcir’i koruma altına aldı!

Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği ‘Ahlat Ağacı’ filminin Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda poz verildiği sırada yaşanan talihsiz olayın etkileri hala daha devam ediyor. Olayın başkahramanlarından Bennu Yıldırım, Murat Cemcir’i korudu. Detaylar haberimizde…

71. Cannes Film Festivali’nde Murat Cemcir’in Hareketi Sosyal Medyada Olay Oldu!

Bennu Yıldırımlar ve Murat Cemcir’in pozu olay yarattı

Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği ‘Ahlat Ağacı’ filminin oyuncuları, Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda poz verdi. Fotoğraf çekimi sırasında Murat Cemcir fark etmeden Bennu Yıldırımlar’ın önüne geçti ve görünmesini engelledi. Bu anların fotoğraf karesinde yer almasının ardından büyük olay yaşandı.

Bennu Yıldırımlar Kimdir?

Bennu Yıldırımlar Murat Cemcir’i korudu

Ülke, günlerdir Bennu Yıldırımlar’ın önüne geçen Murat Cemcir’i konuşuyor. Fotoğraf hakkında ilk hamle Bennu Yıldırımlardan geldi. Yıldırımlar, Murat Cemcir ile arasında gerçekleşen poz polemiği hakkında “Büyütülecek bir şey yok. Anlık olayları böyle değerlendirmeyin. Benim için sorun yok.” şeklinde açıklama yaparak meslektaşı Murat Cemcir’i korudu.

Murat Cemcir Kimdir?

Linç kültürü çok kötü

Olay yaratan fotoğraf karesi hakkında konuşan Bennu Yıldırımlar, “Murat Cemcir ile bu konuyu konuştunuz mu?” sorusuna “İkimizin de işi var, konuşmadık. Saliselik fotoğraflar üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır, linç kültürü çok kötü.” şeklinde bir yanıt verdi.

Bennu Yıldırımlar ve Murat Cemcir’in bu pozu “Bennu Yıldırımlar’ın büyük sabrı, Murat Cemcir’in zirve yapan ayıbı.” yorumları ile gündemde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler