Ana SayfaÜnlülerİşler çığırından çıktı: Demet Şener ve Ece Erken, Demet Akalın davasıyla canlı...

İlgili Postlar

İşler çığırından çıktı: Demet Şener ve Ece Erken, Demet Akalın davasıyla canlı yayında birbirine girdi!

Demet Şener ve Demet Akalın davasında yeni gelişme… Demet Şener, daha önceden olayla ilgili açıklama yapan Ece Erken ile canlı yayında birbirine girdi. Demet Şener’in sözleri, Ece Erken’i çığırından çıkardı. İşte detaylar…

Demet Akalın çıldıracak: Demet Şener’den yıllar sonra gelen aldatma açıklaması!

Demet Şener ve Ece Erken canlı yayında kavga etti

Demet Akalın ve Demet Şener kavgasında sular bir an olsun durulmak bilmiyor. İbrahim Kutluay ile Demet Akalın aşkı devam ederken, Demet Şener’in araya girdiği iddiası yıllardır sürerken, Demet Şener’in İbrahim Kutluay’dan boşanmasının ardından olay yeniden ayyuka çıktı.

Demet Şener Kimdir?

Ortalık fena karıştı

Demet Şener, bugün sunucuları arasında Ece Erken’in de yer aldığı Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programa telefon bağlantısı ile katıldı. Demet Akalın olayı ile ilgili konuşulanlar hakkında açıklama yapmak için programa bağlanan Demet Şener, giriş konuşmasında Ece Erken’i bombardımana tutunca olanlar oldu.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken “maşa” ithamına ateş püskürdü

Ece Erken, kendisini birilerinin maşası olmakla itham eden Demet Şener’e açtı ağzını yumdu gözünü. Şener’in ithamını kabul etmeyen Ece Erken, sözlerinin aslını savundu.

İşte Demet Şener ve Ece Erken kavgası

Ece Erken, aylar önce Demet Akalın ve İbrahim Kutluay ayrılığı ile ilgili yaptığı konuşmada; “Demet Akalın’ın eşyaları o dönem kapıya atıldı.” şeklinde bir iddiada bulunmuştu.

Demet Şener ve Demet Akalın arasında yaşanan İbrahim Kutluay ve ihanet gerilimi hala daha devam ediyor.

Demet Şener’den gelinlikli paylaşım

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından İbrahim Kutluay ile evlenirken giydiği gelinlikli fotoğrafını “Çok teşekkür ederim gelinliğim ve benimle ilgili o muhteşem yorumlarınız için… Evet evliliğimden bana kalan en güzel şey iki tane meleğim İrem ve Ömer bir de bu zarif gelinliğim sevgili Yıldırım Mayruk’un usta ellerinden çıkmıştı. Sakın bir özlem duyduğum sanılmasın lütfen… Yorumlarda çok bahsettiniz ben de paylaşmak istedim… Umarım bir gün benim de karşıma sevginin, emeğin, dürüstlüğün kıymetini bilecek,adam gibi sevecek birisi çıkacak… Sizleri seviyorum.” şeklinde bir not ile paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler