Ana SayfaÜnlülerBeyazıt Öztürk Kanal D'yi terk mi etti? Kanaldan açıklama geldi!

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk Kanal D’yi terk mi etti? Kanaldan açıklama geldi!

Çeyrek asırdır yayınlanan Beyaz Show’un yayın hayatına son verdiği haberlerinin etkisi devam ederken, gözler Kanal D’ye çevrilmişti. Kanalın, iddialar hakkında yapacağı açıklama merakla bekleniyordu. Kanal D, sonunda beklenen Beyazıt Öztürk açıklamasını yaptı. Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”52459″]

Beyaz Show neden bitti?

Tam 22 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show, sürpriz şekilde sona erdi. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün bu hamlesi, çeyrek asırlık programın aniden yıkılmasına neden oldu. Olay hakkında bir sürü efsane üretildi. Kimileri, Kanal D’nin Beyazıt Öztürk ile olan anlaşmasını bitirmek için Beyaz Show’u bitirme bahanesini kullandığını iddia etti, kimileri de şovmen Beyazıt Öztürk’ün kanalın el değiştirmesinden dolayı kanalla olan bağını kesmek istediğini iddia etti. İddialar ayyuka çıkmışken, Kanal D’den sonunda bir açıklama geldi.

Beyazıt Öztürk kimdir?

Kanal D’den Beyazıt Öztürk açıklaması

Beyaz Show ile ilgili açıklama yapan Kanal D yönetimi, “Son günlerde Beyazıt Öztürk ün Kanal D den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir.” ifadelerine yer verdi.

Kanal D Hazırlıklarına Başlanan O Diziyi Neden İptal Etti?

Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı

Beyaz Show’un bitmesinin ardından HT Magazin yazarı Mustafa Doğan konu hakkında bir değerlendirmede bulunmuştu. Mustafa Doğan, yazısında “Doğan Ailesi’ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz’ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu. Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı. Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil.” şeklinde ifadeler kullanmıştı. Her halükarda Beyazıt Öztürk’ün, Beyaz Show macerasının sonuna gelindiği kesinleşti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler