Ana SayfaÜnlülerKibariye'ye ikinci darbe: İhanet ve hacizin ardından ikinci büyük darbeyi de yedi!

İlgili Postlar

Kibariye’ye ikinci darbe: İhanet ve hacizin ardından ikinci büyük darbeyi de yedi!

Ünlü şarkıcı Kibariye zor günler geçiriyor. Eşinin ihaneti ve piyasaya yaptığı borçlar nedeni ile sıkıntılı bir süreçten geçen Kibariye, şimdi de haciz şoku yaşadı. Evinin borcunu ödeyemeyen Kibariye, hacizle karşılaştı. Detaylar haberimizde…

Yasak Aşk iflas getirdi! Kibariye eşinin ihanete ne diyecek?

Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık hakkında bomba iddialar

Kibariye, geçtiğimiz ay büyük bir şok yaşamıştı. Eşi Ali Küçükbalçık’ın sahibi olduğu şirketin çalışanlarına uzun süredir maaş ödemesi yapmadığı, hatta eşi Kibariye’nin ismini kullanarak piyasadaki şirketlere güven sağlayıp karşılıksız çek yazdığı, bankalara yüklü miktarda borç yaptığı ve yaklaşık 10 milyon lira borçlandığı iddia edilmişti. Küçükbalçık’ın maaşlarını ve tazminatlarını isteyen çalışanlarına tehditlerde bulunduğu, personelin de Ali Küçükbalçık’tan şikayetçi olduğu da iddialar arasında yer almıştı.

Kibariye kimdir?

Ali Küçükbalçık’ın Lübnan asıllı bir kadınla yasak aşk yaşadığı ve bu kadın ile birlikte Kıbrıs’taki kumarhanelerde kumar oynadığı ve servetini bu şekilde harcadığı iddiaları şaşkınlık yaratmıştı.

Ünlü şarkıcı Kibariye, gündeme gelen bu bomba iddiaların ardından herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Kibariye’ye ikinci kez haciz şoku!

Kibariye, daha bu yaşadıklarının şokunu atlatamadan ikinci bir şok yaşadı. Kibariye’nin, eşi Ali Küçükbalçık’a aldığı Ferrari marka lüks araçtan sonra, Bodrum’da aldığı 3 milyon euroluk evin 800 bin liralık borcunu ödeyemediği iddia edildi. İddialara göre; 100 bin liralık 8 adet çekini Bodrum’da bulunan lüks inşaat firmasına ödeyemedi ve İzmirli avukatlık şirketi haciz işlemi başlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler