Ana SayfaÜnlülerJet Sosyete 13. bölüm tanıtımı yayınlandı… Yine kahkaha dolu bir bölüm geliyor…

İlgili Postlar

Jet Sosyete 13. bölüm tanıtımı yayınlandı… Yine kahkaha dolu bir bölüm geliyor…

Pazar günlerinin sevilen dizisi Jet Sosyete 13. bölüm tanıtımı ile dikkat çekti. Bir haftalık aranın ardından ekranlara gelecek dizi güldürmeye devam edecek.

Geçtiğimiz Pazar günü yayınlanmayan ve pek çok spekülasyona neden olan Jet Sosyete 27 Mayıs Pazar akşamı yeniden ekranlarda olacak. Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt ve Gülse Birsel gibi oyuncuların beğeni toplayan performansıyla 12 haftadan beri en çok izlenen dizilerden birisi olan Jet Sosyete 13. Bölümünde de yine izleyenlere bol bol kahkaha vaat ediyor.

Jet Sosyete dizisi bitiyor mu? Gürse Birsel’den açıklama!

İşte Jet Sosyete 13. bölüm fragmanı:

Jet Sosyete’de Son Bölümde Neler Olmuştu?

Gizem’in düğününe katılmasını isteyen ve bunun için her şeyi yapmaya çalışan İlayda, zorlu bir plan uygulamaya çalışır. Gizem’i sevdiğine ikna etmek isteyen İlayda bunu son dakikalarda gerçekleştirirken Gizem ve İlayda arasında beklenmedik bir şekilde ilişki gelişir. Diğer yanda ise sevgilisine doğum günü hediyesi almak için farklı planlar yapan Gündüz, tüm siteyi birbirine kattığı gibi olaylar hiç beklemediği şekilde sonlanır. Ablasının altınlarını çalan Gündüz, Dilara’ya hediye ettiği altınları geri almayı düşünse de Dilara bu hediyeyi çok otantik bulur.

Talip ve Yıldız cephesinde ise istemeyi kabul etmesine rağmen Şennur işi giderek zora sokar. Ofiste Tony’nin şüpheli hareketleri ise daha fazla dikkat çekmeye başlar. Arkadaşları ve Şevket onun ne yaptığını merak ederken onu gizli gizli takip etmek ister.

Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler