Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan'ın Hayri'ye Karşı Tavrı Değişiyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’ın Hayri’ye Karşı Tavrı Değişiyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 43. yeni bölümüyle 19 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sedat, Cana’dan Feride’nin Nalan’ın anneannesi olduğunu öğrenir. Bu arada Hayri’den Nalan’ı kıskanır. Nalan’da, Hayri’yi kıskanmaya başlar. Rafet, şirketin başına Muzo’yu getirir. Selen, bu duruma çok bozulur. Pervin, Gülcihan’la tanışmaya gider. Feride, bir otel odasına gidip Nalan’ı oraya çağırır. Ona, Sema’nın onun ablası değil annesi olduğunu söyler. Nalan, duydukları karşısında şok olur. Camdaki Kız 43. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan’ın Hayri’ye karşı tavrı değişiyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan’ın Hayri’ye Karşı Tavrı Değişiyor!

Camdaki Kız 43. bölüm 1. fragmanında; Nalan, annesinin gerçek annesi olmadığını öğrenince yıkılıyor. Kendi hayatının bir yalan olduğunu düşünmeye başlıyor. Hayri, Nalan’a destek olmaya çalışıyor. Pervin, Gülcihan’a çocuklarının mürüvvetlerini göreceğini söylüyor. O ise Pervin’i tersliyor. Rafet’de Pervin’e, karşı tavrını alıyor. Selen, Muzo’yla koltuk yarışına giriyor. Hayri, Nalan’a hediyeler verip ona hayatının merkezi olduğunu söylüyor. Nalan ise, Hayri’yi ağır bir dille uyarıyor. Ona, bazen nerede durması gerektiğini bilmediğini söylüyor.

İşte Camdaki Kız 43. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Hayri’ye yine ölümle tehdit eder. Hayri ise ona, elinden ne geliyorsa ardına koymamasını söyler. Muzo, Pera ile evleneceğini ailesine açıklar. Daha sonra babasının ısrar etmesine rağmen evde kalmaz. Pera’yla birlikte kaldıkları otel odasına gider.

Ev bu kadar karışıkken Cana sürekli Sedat’ı arar. Sedat açmayınca da ev telefonundan arayıp kendisini Mahmut beyin asistanı olarak tanıtır. Cana ile konuşan Sedat, şirkette işi olduğunu söyleyip Cana’yla görüşmek için evden çıkar. Seda, Cana’nın yanına gider ama onunla birlikte olmak istemediğini söyler.

Buna sinirlenen Cana, Sedat’a Nalan’la Hayri arasında bir ilişki olduğunu ima eder. Daha sonra Hayri’nin fotoğraflar için kendisine hesap sormaya geldiğini, Nalan’ın onu ayakta uyuttuğunu Feride’nin onun annesi değil anneannesi olduğunu söyler. Sedat, eve gittikten sonra Nalan’a annesiyle ilgili sorular sorar.

Nalan onun sorduğu sorulara sinirlenir ve büyük bir tartışma yaşarlar. Feride, onların tartıştığını duyup Sedat’ı mutfakta yakalar. Sedat Feride’ye, onun Nalan’ın annesi olmadığını bildiğini bunu Cana’dan öğrendiğini söyler. Feride ise, Sedat’a tokat atıp bu sırrın kendisi ölene kadar kimsenin bilmesini istemediğini söyler.

Ertesi gün Feride, Cana’nın yanına gidip onu ölümle tehdit eder. Oradan çıktıktan sonra Hayri için aktardan bitkiler alır. Rafet, çocuklarını bir araya toplayıp şirketin başına Muzo’yu geçirdiğini açıklar. Selen, bu kararından dolayı babasına çok kızar. Rafet kızına bunun stratejik bir karar olduğunu söylr.

Muzo, Pera ile birlikte Pervin’le tanışır. Pervin, Gülcihan’la tanışmak için yola çıkar. Nalan, Billur ile Hayri’yi birlikte bir işi için konsolosluğa gönderir. Onların birlikte çay içtiklerini duyunca kıskanır ve Billur’u arayıp Hayri’ye işi olduğunu bir yere gitmek istediğini söyler.

Hayri gelince de ona tavır yapar. Nalan’ın konuşmalarından Hayri onun kendisini kıskandığını anlar. Feride, intihar etmek için ilaçlarını ve Sema’nın fotoğraflarını alıp bir otele yerleşir. Oradan Nalan’ı arayıp yanına gelmesini ister. Nalan, annesinin yanına gider. Onun tavırlarından korkmaya başlar. Feride Nalan’a Sema’nın onun ablası değil annesi olduğunu söyler.

Camdaki Kız 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler