Ana SayfaDizilerMahkum 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Son Kozunu Oynuyor!

İlgili Postlar

Mahkum 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Son Kozunu Oynuyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 22. yeni bölümüyle 19 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zait, Barış’ın yaptığı her şeyi anlatıp onun tutuklanmasına yardım etmek için ifade verir. Efkan, ona engel olup ifadesini geri aldırır. Barış serbest kalır ve Büge’yle kaçma planları yapar. Hacı’nın dayısı ölü olarak bulunur. Annesiyle konuşmak için giden Hacı yakalanır. Aynı anda Fırat da Büge’yi gözaltına alır. Mahkum 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış, son kozunu oynuyor.

Perşembe Dizileri 2022

Barış Son Kozunu Oynuyor!

Mahkum 22. bölüm 1. fragmanında; Başsavcı Fırat’ın neyin peşinde olduğunu anlamaya çalışıyor. Oda, Savaş’ın Savaş’ı olduğunu, onu aldığında gerçekleri anlayacağını söylüyor. Barış oğluna, annesini getirmek için söz veriyor. Hiç kimseye acımayacağını söyleyen Barış, son kozunu oynuyor. Barış’ın son kozu ne? Barış’ın ateş ettiği kişi kim?

İşte Mahkum 22. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Barış, sürekli Savaş’ın hayalini görür ve onunla konuşur. Onun hareketlerinin değiştiğini gören Büge, Barış için endişelenir. Özellikle içeceklerine ilaç koyup birlikte ölmek istedikten sonra onun bir doktora görünmesini ister. Barış, Büge’nin isteğini geri çevirmez.

Fırat’ın arkadaşları Sasha’yı alı koyup onu sorguya çekerler. Sasha, işlediği cinayetleri anlatıp Barış için yapamayacağı bir şey olmadığını söyler. Daha sonra serbest kalıp doğruca Barış’ın yanına gider. Zait, Barış’ın Savaş’ı öldürüp onun yerine geçtiğini, işlediği cinayetleri bir bir anlatıp onun tutuklanmasını ister.

Fırat, Zait’in tanıklık edeceğini öğrendikten sonra Barış’ı alıp emniyete getirir. Efkan, Zait’in önüne geçip onu tehdit eder. Ondan ifadesini geri çekmesini ister. Zait’in ifadesi Efkan’ın adamı olan başsavcıda olduğu için hemen ifade geri çekilir. Zati’in ifadesi geri çekilince Barış serbest bırakılır.

Fırat, Büge’yi de sorguya alıp onu bir seri katile yardım ve yataklıktan tutuklayacağını, yol yakınken Barış’ı korumayı bırakmasını, ilerle oğlu büyüyünce ona ne diyeceğini söyler. Barış, Büge ve oğluyla birlikte uzaklara gidip yeniden bir hayat kurma planları yapmaya başlar.

Bu arada Barış, sürekli Savaş’ı görür ve onunla konuşur. Oğlu bile babasının biriyle kendi kendine kavga ettiğine şahit olur. Büge’nin ısrarıyla Barış bir doktora gider. Doktora kardeşinin kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu göz yaşları içinde anlatır. Savaş’ın hayali yine Barış’ın karşısına oturur ve ona söylemesini istediği şeyleri söyler.

Doktor Barış’ın normal olmadığını anlar. Başsavcı Fırat’ın peşine birini takar ve onun kaçak arkadaşlarını ele geçirmeye çalışır. Fırat, takip edildiğini anlayıp adamı uyarır. Hacı’nın dayısı arabanın bagajında ölü olarak bulunur. Hacı’nın annesi Fırat’la görüşmeye gelir.

Annesinin daha fazla üzülmesine dayanamayan Hacı, onunla konuşmaya gider. Başsavcı Hacı’yı yakalar. Fırat, Barış’ın kaçma planları yaptığını anlayıp evine baskın yapar. Ama Barış’ı değil Büge’yi gözaltına alır. Daha sonra Fırat, Hacı’nın tutuklandığını başsavcıdan öğrenir.

Mahkum 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fırat Büge’yi Gözaltına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler