Ana SayfaDizilerYargı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Büyük Bir Yıkım Yaşıyor!

İlgili Postlar

Yargı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ilgaz Büyük Bir Yıkım Yaşıyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yargı, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, hala herkesin Çınar’ı kayırdığını düşünüyor. Yekta, Serdar’a istediği gibi bir ifade verdiriyor. Cüneyt, Yekta’nın yaptıklarına daha fazla tahammül edemiyor ve isyan edip onun yanından ayrılıyor. Ceylin ile Ilgaz, bir celsede boşanıyor. Altı ay sonra gelen adli tıp sonuçlarına göre Ceylin’in cinayet işlediği ispatlanıyor. Ilgaz, duydukları karşısında büyük bir yıkım yaşıyor.

Pazar Dizileri 2022

Ilgaz Büyük Bir Yıkım Yaşıyor!

Yargı dizisinin 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ilgaz ile Derya, seri cinayetlerin peşine düşüyor. Yeşim’in evine gidip babasıyla görüşüyor. Onu şüphe içinde inceliyorlar. Aslında yürüyebilen Yeşim, tekerlekli sandalyeye mahkummuş gibi yapıp herkesi kandırıyor. Yekta, Serdar sorguya girmeden onunla konuşuyor. Ona, cinayet işlediğini itiraf etmeden ifade vermesini istiyor.

YARGI 32. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ilgaz, Yeşim’le alakalı bir gariplik olduğunu anlıyor. Metin, Ceylin’le konuşmaya gidiyor. Ona, tüm suçunu itiraf edip suçunun cezasını çekeceğini söylüyor. Pars, Serdar’ı sorguya alıyor. Serdar, Çınar’ı takip ettiğini onların İnci’nin mezarına gittiklerini, daha sonra gittikleri yerde Çınar’ın üç kurşunla Zafer’i öldürdüğünü gördüğünü söylüyor.

Pars Serdar’a, neden polise haber vermediğini soruyor. Oda Çınar’ın kanaması olduğu için beklediğini, kendisine gelince Çınar’ın eve gittiğini ve Metin komiserin onu hastaneye götürdüğünü söylüyor. Serdar, bagajda cesedin olduğunu bildiğini ve o cesedi alıp gömdüğüne dair ifade veriyor.

Ilgaz, Cansu’nun yanına gidip ondan İnci’nin fotoğrafını istiyor. Ama telefon yanında olamayınca İnci’nin kim olduğunu anlayamıyor. Ceylin, Serdar’ın ifadesini Pars’dan öğrenip onları Çınar’ı savunmakla suçluyor. Bunun üzerine Ilgaz, Serdar’ı sıkıştırıyor. Ona inanmadığını onu, eninde sonunda yakalayacağını söylüyor.

Cüneyt, Yekta’nın yasaları çiğnemesine bir katili saklamasına daha fazla dayanamıyor ve isyan ediyor. Yekta’ya, yaptıklarının hesabını sorup kapıyı çarpıp çıkıyor. Neva, Cüneyt’le yemeğe çıkıp ona Serdar’la ilgili sorular soruyor. Ona, illegal işleri Yekta’yla birlikte yaptığını bildiğini, böyle devam ederse bir yerden patlak vereceği konusunda onu uyarıyor.

Ceylin, Yekta’nin gerçek bir avukat olmadığını ispatlamak için büyük bir uğraş veriyor. Eniştesi ve Yekta’nın eşiyle konuşup birlikte işbirliği yapmak için sözleşiyor. Yekta, Cüneyt’in yanından ayrılmasıyla tutuşmaya başlıyor ve onu işten çıkartıyor. Ilgaz, Derya savcıyla yürüttüğü soruşturmada Yeşim’in yürüdüğünden şüpheleniyor.

Onun evine gittiğinde giydiği ayakkabının altının çamur olduğunu görüyor. Ilgaz, Ceylin’i arayıp Yeşim hakkında şüphelendiğini söylüyor. Onunla birlikte onun yanına İnci ismiyle gelen kız olup olmadığını anlamak için birlikte onun evine gidiyor. Ceylin, Yeşim’i İnci ismiyle yanına gelen kız olduğunu görüyor.

Yeşim, tutuklanıyor. Daha sonra Ilgaz ile Ceylin, boşanma davaları için mahkemeye gidiyor. Her ikisi de boşanmayı kabul edince hakim çiftin boşanmalarını kabul ediyor. Ilgaz ile Ceylin, resmen boşanıyor. Altı ay sonra Ceylin, cinayetle suçlanıyor. Ilgaz, adli tıp sonuçlarına göre Ceylin’in cinayet işlediğini duyuyor.

Yargı 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler