Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 42. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Cana’dan Feride’nin Nalan’ın anneannesi olduğunu öğreniyor. Bu arada Hayri’den Nalan’ı kıskanıyor. Nalan’da, Hayri’yi kıskanmaya başlıyor. Rafet, şirketin başına Muzo’yu getiriyor. Selen, bu duruma çok bozuluyor. Pervin, Gülcihan’la tanışmaya gidiyor. Feride, bir otel odasına gidip Nalan’ı oraya çağırıyor. Ona, Sema’nın onun ablası değil annesi olduğunu söylüyor. Nalan, duydukları karşısında şok oluyor.

Perşembe Dizileri 2022

Nalan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

Camdaki Kız dizisinin 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Feride, Hayri’ye yine ölümle tehdit ediyor. Hayri ise ona, elinden ne geliyorsa ardına koymamasını söylüyor. Muzo,
Pera ile evleneceğini ailesine açıklıyor. Daha sonra babasının ısrar etmesine rağmen evde kalmıyor. Pera’yla birlikte kaldıkları otel odasına gidiyor.

CAMDAKİ KIZ 42. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ev bu kadar karışıkken Cana sürekli Sedat’ı arıyor. Sedat açmayınca da ev telefonundan arayıp kendisini Mahmut beyin asistanı olarak tanıtıyor. Cana ile konuşan Sedat, şirkette işi olduğunu söyleyip Cana’yla görüşmek için evden çıkıyor. Seda, Cana’nın yanına gidiyor ama onunla birlikte olmak istemediğini söylüyor.

Buna sinirlenen Cana, Sedat’a Nalan’la Hayri arasında bir ilişki olduğunu ima ediyor. Daha sonra Hayri’nin fotoğraflar için kendisine hesap sormaya geldiğini, Nalan’ın onu ayakta uyuttuğunu Feride’nin onun annesi değil anneannesi olduğunu söylüyor. Sedat, eve gittikten sonra Nalan’a annesiyle ilgili sorular soruyor.

Nalan onun sorduğu sorulara sinirleniyor ve büyük bir tartışma yaşıyorlar. Feride, onların tartıştığını duyup Sedat’ı mutfakta yakalıyor. Sedat Feride’ye, onun Nalan’ın annesi olmadığını bildiğini bunu Cana’dan öğrendiğini söylüyor. Feride ise, Sedat’a tokat atıp bu sırrın kendisi ölene kadar kimsenin bilmesini istemediğini söylüyor.

Ertesi gün Feride, Cana’nın yanına gidip onu ölümle tehdit ediyor. Oradan çıktıktan sonra Hayri için aktardan bitkiler alıyor. Rafet, çocuklarını bir araya toplayıp şirketin başına Muzo’yu geçirdiğini açıklıyor. Selen, bu kararından dolayı babasına çok kızıyor. Rafet kızına bunun stratejik bir karar olduğunu söylüyor.

Muzo, Pera ile birlikte Pervin’le tanışıyor. Pervin, Gülcihan’la tanışmak için yola çıkıyor. Nalan, Billur ile Hayri’yi birlikte bir işi için konsolosluğa gönderiyor. Onların birlikte çay içtiklerini duyunca kıskanıyor ve Billur’u arayıp Hayri’ye işi olduğunu bir yere gitmek istediğini söylüyor.

Hayri gelince de ona tavır yapıyor. Nalan’ın konuşmalarından Hayri onun kendisini kıskandığını anlıyor. Feride, intihar etmek için ilaçlarını ve Sema’nın fotoğraflarını alıp bir otele yerleşiyor. Oradan Nalan’ı arayıp yanına gelmesini istiyor. Nalan, annesinin yanına gidiyor. Onun tavırlarından korkmaya başlıyor. Feride Nalan’a Sema’nın onun ablası değil annesi olduğunu söylüyor.

Camdaki Kız 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Nalan’a Tüm Gerçeği Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler