Ana SayfaDizilerÜç kız Kardeş 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan'a Serenat...

İlgili Postlar

Üç kız Kardeş 12. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Somer Türkan’a Serenat Yapıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; O geceyi Türkan ile Somer birlikte teknede geçirir. Sabah olduğunda Türkan, Somer’in onu evlendikleri günü bıraktığı gibi yalnız bırakıp gider. Somer, Türkan’ın gönlünü kazanmak için Serdar ile Hakan’la birlikte onun evinin balkonunun altında serenat yapar. Türkan’ın boşanma evrakı Sadık’ın eline geçer. Üç Kız Kardeş 12. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Somer, Türkan’a serenat yapıyor.

Salı Dizileri 2022

Somer Türkan’a Serenat Yapıyor!

Üç Kız Kardeş 12. bölüm 1. ön izlemesinde; Somer, Hakan ile Serdar’la birlikte Türkan’ın kalbini kazanmanın yollarını arıyor. Serdar, kızların pencerelerinin altına gidip şiir okuma fikrini ortaya atıyor. Üç kafadar ortak bir karar alıp kızların pencerelerinin altına gidiyor. Somer, başlıyor şarkı söylemeye. Türkan ise, bir kova su alıp onun başından aşağı döküyor.

İşte Üç Kız Kardeş 12. bölüm 1. ön izleme…

ÜÇ KIZ KARDEŞ 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Türkan, baba evine döner. Nesrin, kızının yuvasını kurtarmak için Nezahat’ten yardım ister. Borç harç Rüçhan’ın istediği altınların bir kısmını ayarlayan Nesrin, Nezahat’ten altınları Rüçhan’a gönderir. Rüçhan, Nezahat’ı özellikle bekletir. Geldikten sonra altınları saymadan hizmetçisine verip ondan altınları çalışanlara dağıtmasını ister.

Nezahat, çok bozulsa da Nesrin’le onu buluşturup konuşturmak için evine çağırır. Rüçhan, Nezahat’in evine gider. Uzlaşmak için gelmediğini söyleyip Nesrin’e, Türkan’ın kendisi için bittiğini söyler. Somer ise, Türkan’ı sevdiğini anlayıp onunla konuşmak için sürekli arr. Ama Türkan onun telefonlarını açmaz.

Somer, Hakan ile Serdar’ı tekneye çağırıp Türkan’la konuşmak için bir plan yapar. Nesrin, çocuklarını bayram alışverişine çıkartır. Türkan, ailesine yük olmuş gibi hissedip kendisine hiçbir şey almaz. Kızlar Mesut’a kıyafet alıp onu mutlu eder. Nesrin, Rüçhan’la konuştuklarını Sadık’a söyleyemez.

Nezahat yokken Fatih eve girip sakladığı paraları alıp çıkar. Rüçhan, Fatih’i arayıp yanına çağırır. Ondan, ev hissesi için dava açmasını ister. Fatih’e, evin değerinden çok fazlasını ona vereceğini söyleyip evi almak istediğini söyler. Parayı duyan Fatih, Rüçhan’ın teklifini kabul eder.

Daha sonra Rüçhan, Mine’yi yanına çağırıp ona karnındaki bebeğin oğlundan olup olmadığını sorar. Mine, kocasının çocuğu olmadığını bunu bildiği için karnındaki çocuğa babalık etmek istediğini söyler. Rüçhan, Mine’ye inanıyor ve ona müstakbel gelini olmasını istediğini ilan eder. Somer, Türkan’ı kaçırıp tekneye götürür. Ona aşkını ilan edip sarılır.

Üç kız Kardeş 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Somer Türkan’dan Vazgeçemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler