Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Hamilelik İddialarını Yanıtladı!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Hamilelik İddialarını Yanıtladı!

Geçtiğimiz gün paylaştığı fotoğraftan sonra hakkında hamilelik haberleri ve iddiaları hızla yayılan Burcu Esmersoy hamilelik iddialarını yanıtladı.

Son Hali Görenleri Şaşırttı

Burcu Esmersoy hafta başında Instagram profilinden bir fotoğraf yayınlamıştı. Fotoğrafta yüzünün kilo aldığı görünen oyuncuya ise sorular hiç gecikmedi. Her zaman fiziğine özen gösterdiğini ve kilo almamak için elinden geleni yaptığının altını çizen Burcu Esmersoy’da ani kilo değişimi sevenlerinin hamileliğine kesin gözle bakmalarına neden oldu.

Burcu Esmersoy New York’ta evlendi!

“Ben Aşık Olduğum Erkekten Çocuk İstiyorum”

Daha önce hakkında yapılan hamilelik yorumlarına “Ben aşık olduğum erkekten çocuk yapmak istiyorum. Umarım bir gün oda olur.” yorumunu yapmıştı. Bunun üzerine yanaklarının biraz şiştiğini fark eden takipçileri Berk Suyabatmaz’la evli olan başarılı sunucu ve model Burcu Esmersoy için oldukça heyecanlandı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy Hamilelik İddialarını Yanıtladı

Bu konu hakkında sosyal medyadan çok fazla soru ve yorum alan Burcu Esmersoy konuya açıklık getirme gereği duydu. Hakkında çıkan hamilelik iddialarına Instagram’dan Bu ara o kadar çok soruluyor ki… Ve keşkee…” notuyla video paylaşarak: ‘Hamile misiniz?’ sorularına cevap: Hamile değilim.” yanıtını verdi. Sevenleri buna pek inanmasa da umarız her şey çiftin gönlüne göre olur ve yakın zamanda bu isteklerine kavuşurlar.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler