Ana SayfaDedikoduMerve Boloğru'un Tepkisi Sessizlik Oldu

İlgili Postlar

Merve Boloğru’un Tepkisi Sessizlik Oldu

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Merve Boloğur hakkında ortaya bir çok iddia atılmıştı. Güzel oyuncu Merve Boloğur’un tepkisi sessizlik oldu.

Büyük Aşk Büyük Ayrılık

Merve Boloğur ve Murat Dalkılıç 2015 senesinde dünya evine girmişlerdi. Birbirine çok yakıştırılan ikili evliliklerine 2017 senesinde son verme kararı aldı. Ayrılık nedenleri hakkında ortaya Murat Dalkılıç’ın çapkınlıklarıyla ilgili birçok iddia atıldı. Sevgili oldukları dönemlerde de aldatılma yüzünden ayrılık yaşayan çiftin evliliğini bitiren şeyin ihanet iddiaları oluşu ise Merve Boloğur tarafından reddedilmişti. Ancak boşanmanın üzerinden çok geçmeden yeni bir aşka yelken açan Kılıç hayranlarının gözünde tüm bu savunmayı haksız çıkarmıştı.

Murat Dalkılıç kimdir?

Şans Yüzüne Hiç Gülmedi

Biten evliliğinin arından ne kadar güçlü görünse de, Merve Boloğur’un büyük bir üzüntü yaşadığı hayranları ve yakın arkadaşları tarafından biliniyordu. Kameralara hiçbir zaman yılmış görünmeyen güzel oyuncu, güçlü duruşunu hep korusa da ne yazık ki yüzü hiç gülmedi. Kırmızı ruju bir marka haline getiren Boloğur, kendi makyaj markasını yaratsa da, ne yazık ki kozmetik sektörü de beklentilerini karşılamadı. Hakan Sabancı’yla mutlu bir ilişkiye yelken açan güzel oyuncunun mutluluğu çok kısa sürdü. Bu ilişkinin bitiş nedeni de bir ihanetti.

Merve Boluğur’dan Çok Konuşulacak Pişmanlık İtirafı!

Merve Boloğru’un Tepkisi Sessizlik Oldu

Geçtiğimiz günlerde evlenme kararı alan Dalkılıç gündeme bomba gibi düşmüştü. Hayranları ona karşı büyük bir öfke duyarken Merve Boloğur olaya karşı tepkisiz kaldı. Bu haber üzerine güzel oyuncu hakkında çöküntü yaşadığı, maddi ve manevi olarak zorlandığı, İstinye Park’ta ki evinin de kirasını ödeyemediği için ailesinin yanına taşınacağı söylentileri dolaşmaya başladı. Güzel oyuncu dün akşam Bağdat Caddesin’de bir kafeden çıkarken kameralara yakalandı. Kendisine yöneltilen bu sorulara da hiçbir yanıt vermeyerek, sadece gülerek geçiştirdi.

Merve Boloğur kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler