Ana SayfaDedikoduBurak Yörük'ten İhanet Açıklaması

İlgili Postlar

Burak Yörük’ten İhanet Açıklaması

 Bir süredir sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile birlikte olduğu bilinen ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandırmıştı. Ardından eski sevgilisiyle gündeme gelen Burak Yörük hakkında ihanet iddiaları gecikmedi. ‘Baraj’ dizisinde rol alan oyuncu Burak Yörük, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularından kaçamayan Burak Yörük’ten ihanet açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Burak Yörük’ün Tutumu Kafa Karıştırdı

Bir süre önce sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile mutlu bir birlikteliğe yelken açan Burak Yörük soğuk tavırları nedeniyle sosyal medyada birkaç kez eleştirilmişti. Sibiş Çetinkaya’nın yayımladığı videolarda kız arkadaşına karşı oldukça mesafeli bir duruş sergileyen ünlü oyuncu sosyal medyaya fotoğraf koymamasının nedenin de mesleği olduğunu dile getirmişti.

Hakan Sabancı’nın Yeni Gözdesi!

Nasıl Ayrıldılar?

Sibil Çetinkaya ve Burak Yörük ikilisinin nasıl ayrıldıklarına dair ortada pek çok iddia var. Aslına bakarsanız ikilinin tam olarak ne zaman ayrıldıkları da bilinmiyor. İkilinin bir süredir hiç birlikte görüntülenmemesi ve Sibil Çetinkaya’nın videolarında Burak Yörük’ten söz etmemesi çiftin ayrılmış olabileceğini düşündürüyordu. Bunun üzerin ünlü bir dedikodu sayfası Burak Yörük’le ilgili bir paylaşımda bulundu. Burak Yörük’ün Bebek’te bir kafede olduğu iddialarını aldığını paylaşan sayfa gelen mesajın ünlü oyuncunun videolardaki soğuk tavrından eser olmadığını kızın saçlarını öpüp okşadığı yönünde olduğunu açıklayarak Kızın Elif Aksu’ya benzetildiği bombasını ortaya atmıştı. Yörük’ten ayrıldıktan sonra bir süre Hakan Sabancı’yla görüşen Aksu’nun yeniden Burak Yörük’le bir araya gelmesi gündeme damgasını vurdu.

Burak Yörük Kimdir?

Burak Yörük’ten İhanet Açıklaması

Fenomenlerle ilgili dedikodu haberleri paylaşan sayfada yer alan haberin ardından ihanet iddiaları gündeme geldi. Sibil Çetinkaya’yı eski sevgilisi Elif Aksu ile aldattığı iddia edilen Burak Yörük dün Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Çıkan haberler hakkında konuşan Yörük, “Asla bir ihanet söz konusu değil. Biten ilişkiden sonra yeniden eski kız arkadaşımla (Elif Aksu) görüşmeye başladık. Eski kız arkadaşımla yeniden görüşmeye başladığımda ilişkim bitmişti zaten. Çıkan bu tür haberler bir kesim sosyal medya hesapları tarafından uydurulmuş şeyler” diyerek kendisini savundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler