Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’a Şok Hapis Cezası...

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’a Şok Hapis Cezası…

Ünlü eski mankenlerden Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş’a kötü haber.. İş insanı Uğur Akkuşa1 yıl 7 ay 15 gün olmak üzere hapis kararı neden verildi? Ortaya atılan iddialar doğrumu? İşte Detaylar..

Ebru Şallı, Gonca Sağlam’ı Neden Şikayet Etti..

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’a Şok Hapis Cezası…

Ebru Şallı’nın geçtiğimiz yıl dünya evine girdiği eşi Uğur Akkuş ile 2018 senesinde ayrıldığı Gonca Sağlam aralarında yaralama öne sürülerek açılan davada sona varıldı. Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’a Şok Hapis Cezası Verildi..

Ebru Şallı kimdir?

Daha Öncede Aynı Suçtan Hüküm Giymişti!..

İş adamı Uğur Akkuş’un, yaralama olayı sonucu kemik kırığına sebep olduğu sebebiyle istinaf yolu açık olmak kaydıyla 1 yıl 7 ay 15 gün olması üzere hapis kararı ile cezalandırılmasına karara varıldı. Tv100’ün yapmış olduğu özel haberne göre, Uğur Akkuş daha öncesinde de aynı suçtan hüküm giydiği için ise cezasında herhangi bir indirim yapılamadı.

Eski eş Gonca Sağlam, 2017 senesinde Uğur Akkuş’un Göktürk’teki evinde çıkan tartışma esnasında burnunu kırdığını ifade ederek savcılık yolunu tutup şikayetçi olmuştu.

“Geçmiş 40 Yaşını Hâlâ Şöhret Olma Peşindi”

Ünlü manken, eşi Uğur Akkuş’la gittiği Bodrum tatilinden yayınladığı paylaşımların ardından kendisi aleyhinde sosyal medya üzerinden gerçekleşen küfür ve hakaret içeren paylaşımlar yapanları savcılığa ihbarını yapmıştı. Ebru Şallı, “Bunların arkasında Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam var” ifadelerinide sarf etmişti..

Yapılan iddiaların ardından eski eş Gonca Sağlam, sosyal medyadan paylaşımı yayınlamış: “Bu kadar işimin arasında hiçbir üretimi olmayan bir kadınla uğraşmak zorunda kalıyorum. Geçmiş 40 yaşını hâlâ şöhret olma peşinde.” demişti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler