Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı, Gonca Sağlam'ı Neden Şikayet Etti..

İlgili Postlar

Ebru Şallı, Gonca Sağlam’ı Neden Şikayet Etti..

Geçtiğimiz Nisan ayında küçük oğlu Pars’ın ani ölümüyle dünyası kararan eski manken Ebru Şallı, sosyal medyada paylaştığı tatil fotoğraflarından dolayı hakaret ve küfür ve içeren paylaşımlar yapan şahısları savcılığa şikayet etti. Ünlü model, eşi Uğur Akkuş’un eski karısı olan Gonca Sağlam’ıda ihbar etti. Peki Gonca Sağlam neden şikayet edildi? Detayları Haberimizde..

Ebru Şallı Son Paylaşımı İle Takipçileriyle Dertleşti…

Ebru Şallı, Gonca Sağlam’ı Neden Şikayet Etti..

Güzel model Ebru Şallı’nın iş adamı Harun Tan ile yaptığı evliliğinden olan ve son iki yıl süresince lenfoma kanseriyle mücadele eden küçük oğlu Pars, 16 Nisan’da hayata gözlerini yummuştu. Oğlunun ani ölümü sonrasında eşi Uğur Akkuş ile Bodrum’da ki yazlığının yolunu tutan Ebru Şallı, yaz tatili fotoğraflarını yayınladığı için kendisine çirkin ve hakaret içeren küfürler eden şahıslar için harekete geçti.

Ebru Şallı kimdir?

Şallı Soluğu Savcılıkta Aldı..

Takvim haberden Dilek Yaman’ın yapmış olduğu özel haberine göre; eşi Uğur Akkuş ile gittiği Bodrum tatilinden yayınladığı pozları sebebiyle sosyal medyada linç edilen Ebru Şallı, kendisi aleyhinde sosyal medya platformunda hakaret ve ağır küfür içerikli paylaşımda bulunanları savcılığa ihbar etti.

Ebru Şallı, Gonca Sağlam’ın Yaptırdığını Düşünüyor!..

Acılı anne Ebru Şallı, sarf edilen kötü yorumların eşi Uğur Akkuş’un çocuklarının annesi eski eşi Gonca Sağlam tarafından organizasyonu yapılarak yazıldığını iddia etti. Üzgün anne Ebru Şallı, oğlu Pars’ın ölümüne rağmen Gonca Sağlam’ın nefretli eylemlerine hız kesmeden devam ettiğini de ileri sürdü..

Ebru Şallı Rest Çekti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler