Ana SayfaÜnlülerMerve Özbey Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı

İlgili Postlar

Merve Özbey Bebeğinin Cinsiyetini Açıkladı

Sevilen sanatçı Merve Özbey bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Geçtiğimiz Şubat ayında iş adamı Kenan Koçak ile hayatını birleştiren Merve Özbey sosyal medya hesabında fotoğrafını paylaşarak bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Merve Özbey Kimdir?

Merve Özbey: Gel Bakalım Güzel Kızım

Ebru Gündeş, Demet Akalın, Bengü ve Özcan Deniz gibi sevilen şarkıcılara vokallik yapmasının ardından albüm çıkararak milyonları sevgilisi haline gelen Merve Özbey geçtiğimiz şubat ayında sevgilisi iş adamı Kenan Koçak ile 650 kişilik bir davetle evlenmişti. Türk geleneklerine uygun olarak evlenen Merve Özbey’in düğününe bir çok ünlü isim katılmıştı.

Merve Özbey: “Demet Akalına Kırgın Değilim..Aksine…..”

Sosyal medya hesabından hamile pozunu paylaşan Merve Özbey, “Gel bakalım güzel kızım. Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir. Çok şükür” ifadelerini kullandı.

 

Merve Özbey aylar önce yakın arkadaşı Aşkım Kapışmak’ın Instagram canlı yayınına katımış ve Aşkım Kapışmak’ın sorularını yanıtlamıştı. Özel hayatı ile ilgili konuşmaktan kaçınmayan Özbey’e Aşkım Kapışmak ‘Bebek geliyor mu?’ diye sormuş, Özbey: Keşke, çok istiyorum. Evliliği bebekle taçlandırmak çok güzel olur. Benim hiç kardeşim yok. O yüzden en az 4 çocuk düşüyorum. Kalabalık aile güzeldir’ şeklinde yanıt vermişti.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler