Ana SayfaDedikoduYılın İhanet Bombasını Patlatan Merve Bayraktar'ın Olay Fotoğrafı..

İlgili Postlar

Yılın İhanet Bombasını Patlatan Merve Bayraktar’ın Olay Fotoğrafı..

Sosyal medya sayfasından “Kendi yatağımda aldatıldım” diye itirafta bulunan Merve Bayraktar’ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada olay oldu. İşte Detaylar..

Ufuk Bayraktar’ın Saldırı Ve Tehditlerine Çok Sert Basın Açıklaması Geldi

Yılın İhanet Bombasını Patlatan Merve Bayraktar’ın Olay Fotoğrafı..

2020’nin ihanet bombasını ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın eşi Merve Bayraktar patlatmıştı. Merve Bayraktar, iki evladının babası olan başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar’ın kendisini evinde genç bir kadınla aldattığını açıklayarak mesajlarını ard arda ifşa etmişti.

Herşeyi İfşa Etmişti..

Eşi Ufuk Bayraktar’ın kendi evinde ve kendi yatağında genç bir kızla devamlı aldattığını ve sms’lerini gözleriyle gördüğünü itiraf eden Merve Bayraktar, hemen hemen her şeyi ifşa etmişti.

“Eşeklik Yaptım.. Affet”

Oyuncu Ufuk Bayraktar, eşine gönderdiği mesajlarda “eşeklik yaptım, affet” demesi üzerine oyuncu eşini asla affetmeyeceğini anlatan Merve Bayraktar, eşine boşanma davası açacağını bile açıklamış fakat lafından çabuk geri döndü.

Ufuk Bayraktar Kimdir ?

“Senden Başkası Gönlüme Girerse….”

Bunca yaşanan şeyden sonra zaman buzları eritti ve Eşi Merve Bayraktar ve çocuklarıyla tatile çıkan ünlü oyuncu, sosyal medya sayfasından mutluluk dolu pozlarını paylaştı..

Hatta Ufuk Bayraktar eleştirilerin önünü almak için de paylaşımları yoruma kapadı. Oyuncu Ufuk Bayraktar, Instagram sayfasından eşi Merve Bayraktar ile olan pozunu, “Senden başkası gönlüme girerse, neyse imkansızı konuşmuyoruz” notuyla paylaştı..

Ufuk Bayraktar’dan Müjdeli Haber Geldi!

İşte Ufuk Bayraktar’ın Olay Olan  Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler