Ana SayfaDedikoduBurak Deniz'den Didem Soydan Açıklaması

İlgili Postlar

Burak Deniz’den Didem Soydan Açıklaması

Büşra Develi ile ayrıldıktan sonra kalbini kimseye kaptırmayan ünlü oyuncu Burak Deniz aradığı aşkı Didem Soydan’da buldu. Geçtiğimiz sene mutlu bir aşka yelken açan çift ilişkileri hakkında konuşmaktan kaçmıyor. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Burak Deniz’den Didem Soydan açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Didem Soydan’dan Çok Konuşulan Aşk İtirafı

Geçtiğimiz sene bir YouTube programına konuk olan Didem Soydan  çok aşık olduğunu ve Burak Deniz’leyken gözünün Tom Hardy’i bile görmediğini “İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?” sorusuna, “Hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor” verdiği yanıtla dile getirmişti.

Burak Deniz, “Kızın başına kötü şeyler geldi!”

Didem Soydan’dan Burak Deniz Açıklaması

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü manken Burak Deniz’le ilişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Didem Soydan “Köpeğim Köpük benden çok Burak’la zaman geçiriyor. Sık sık onunla beraber çekiyorsunuz” demişti.

Didem Soydan Kimdir?

Burak Deniz’den Didem Soydan Açıklaması

Maraşlı’da Alina Boz ile başrolü paylaşan Burak Deniz, “Uyumumuz çok iyi. Diziyi izleyenler sevdi. Çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Güzel bir ekibimiz var. Yorumlar da güzel olunca her şey şahane oluyor” dedi. sevgilisi Didem Soydan’ın “Beni, Burak ile hiç göremediniz ki” sözleri hakkında da açıklama yapan Burak Deniz “Yani çekemediniz gibi demek istemiş. Yoksa bizim gizlimiz saklımız yok. Görüyorsunuz sandviç aldım, sete gidiyorum. Pandemi var, dışarı çıkamıyoruz, yapacaklarımız kısıtlı. Yoksa gizleyecek, saklayacak bir durumumuz yok.” dedi.

Burak Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler