Ana SayfaÜnlülerAtilla Pekdemir Yaşamını Yitirdi

İlgili Postlar

Atilla Pekdemir Yaşamını Yitirdi

Ünlü oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti. Atilla Pekdemir 2 senedir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Bugün fenalaşan Atilla Pekdemir yaşamını yitirdi.

Türkiye’de İlk Kez O Bertolt Brecht Oyununu Sahneye Taşıdı

Konservatuvarın ilk yılında beş arkadaşı ile GRUP-6 Tiyatrosunu kurdu ve Türkiye’de ilk Bertolt Brecht oyununu sergiledi. Aynı yıl hocası Yıldız Kenter’in tiyatrosunda yine bir Brechtoyunu olan Üç Kuruşluk Opera ile profesyonel tiyatro hayatına başladı.

Sanat Camiası Yasa Boğuldu

Birkaç saat öncesinde yaşamını yitirdiği öğrenilen Atilla Pekdemir’in vedası Türkiye’yi yasa boğdu. Ünlü oyuncunun sevenleri ve meslektaşları üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi.

Atilla Pekdemir Yaşamını Yitirdi

Yaklaşık 2 senedir akciğer kanseriyle mücadele eden ünlü oyuncunun vefatına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Tiyatro ve sinemamızın kıymetli bir ustasını daha yitirdiğimizi üzüntüyle öğrendik. Merhum Atilla Pekdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.” paylaşımını yaptı. Bizlerde bu acıyı paylaşıyor ve Atilla Pekdemir’in ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler