Ana SayfaÜnlülerFarah Zeynep Abdullah MS Hastası Mı?

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah MS Hastası Mı?

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri sosyal medya üzerinden hayranları ile paylaşmaya devam ediyor. Bir süre önce rahatsızlandığı öğrenilen Farah Zeynep Abdullah MS hastası mı?

Farah Zeynep Abdullah’tan Murat Boz Açıklaması

Geçtiğimiz sene Murat Boz’la aşk yaşadığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla iddialara yanıt vermişti. Önce Twitter hesabından “Farah Zeynep Abdullah “Bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir, kesin bilgi yayalım” paylaşımını yapan Farah Zeynep ardından Instagram hesabından yayımladığı videoyla haberlerle dalga geçerek “Murat Boz’la aşk yaşıyormuşuz, bir de gizliyormuşuz” dedikten sonra Çocuklar Duymasın jenerik müziğini koymuştu.

Takipçisine Bir Küfürlü Cevapta Farah Zeynep Abdullah’tan Geldi…

Farah Zeynep Abdullah MS Şüphesi Nedeniyle Hastaneye Gitti

Ünlü oyuncu son dönemin popüler uygulamalarından biri olan Clubhouse’taki bir sohbet odasında MS (Multipl Skleroz) hastalığı başlangıcı şüphesiyle tetkikler yaptırdığını açıkladı.

Farah Zeynep Abdullah MS Hastası Mı?

Konu hakkında açıklama yapan Farah Zeynep Abdullah “Boyun fıtığımın dışında tiroidimde de sıkıntı var. Kontroller sırasında doktorlar MS’ten şüphelendi… Hatta MS hastalığını araştırmak için benden, iki kez omurilik sıvısı alındı. İlkinde lokal anestezi yapıldı. Bir hafta sonra tekrar genel anesteziyle işlem yapılırken rol aldığım ‘Şampiyon’ filmi aklıma geldi. Orada kanserli bir kızı canlandırıyordum. ‘Ben bu sahneyi görmüştüm. Ben bunları yaşadım’ dedim.” Farah Zeynep Abdullah’ın test sonuçlarında MS olmadığı öğrenildi.” dedi.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler