Ana SayfaÜnlülerAslı Berkiroğlu'nun Yeni Sevgilisi Rol Arkadaşının Eski Sevgilisi

İlgili Postlar

Aslı Berkiroğlu’nun Yeni Sevgilisi Rol Arkadaşının Eski Sevgilisi

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, yaklaşık 1,5 yıldır Can Koçkan ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz sene arası bozulan çiftin ayrıldığı öğrenildi. Aslı Bekiroğlu’nun yeni sevgilisinin kim olduğu ise herkesi şaşkına çevirdi. Aslı Bekiroğlu’nun yeni sevgilisi rol arkadaşının eski sevgilisi…

“Henüz Evlilik Teklifi Almadım”

Geçtiğimiz sene objektiflere yakalanan Alslı Bekiroğlu ve Can Koçkan muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. Evlenecekleri konuşulan Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan, “Ailelerimiz tanıştı, çok iyiyiz” açıklamasını yapmıştı. Evlilik teklifi almadığını vurgulayan Bekiroğlu, “Henüz evlilik teklifi almadım. Ne olacak bakalım?” demişti.

Aslı Bekiroğlu Yaşadığı Süreci Anlattı!

Ayrılık Sosyal Medyadan Öğrenildi

Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz sene Can Koçkan ile çekilen karelerini sosyal medya hesabından sildi. Daha sonra Can Koçkan da 25 yaşındaki oyuncu ile verdiği aşk pozlarını kaldırması dikkatlerden kaçmamıştı. İkili o dönem ayrılık hakkında herhangi bir açıklama yapmasa da fotoğrafları silmeleri gerçeği ortaya çıkarmıştı.

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Aslı Berkiroğlu’nun Yeni Sevgilisi Rol Arkadaşının Eski Sevgilisi

Aslı Bekiroğlu’nun yeni sevgilisinin aynı dizide rol aldığı arkadaşı Seda Türkmen‘in eski sevgilisi. Exxen’deki “Yetiş Zeynep” dizisinde başrol oynayan Aslı Bekiroğlu, yeni sevgilisi müzisyen Çağrı Telkıvıran’la ilk kez objektiflere takıldı. Arnavutköy’de bir büfede görüntülenen çift, yemek siparişlerinin hazırlanmasını bekledi. Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran’ın büfeden ayrılmadan önce maske takması dikkat çekti. Bekiroğlu, Telkıvıran’la beraberliğinin güzel gittiğini söyledi.

Seda Türkmen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler