Ana SayfaDedikoduBurak Deniz ve Didem Soydan Yeniden Birada!

İlgili Postlar

Burak Deniz ve Didem Soydan Yeniden Birada!

Didem Soydan’la ayrıldıktan sonra adı aşk dedikodularından kurtulmayan yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in gönlünü Deniz Işın’a kaptırdığı söyleniyordu ki dün oldukça şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Bir süre önce ayrılan çift görünüşe göre ani bir kararla barıştı. Burak Deniz ve Didem Soydan yeniden birada! İşte detaylar;

Burak Deniz Gönlünü Deniz Işın’a Kaptırdı

Didem Soydan’dan ayrıldıktan sonra adı farklı isimlerle anılan Burak Deniz, aradığı aşkı kendisi gibi oyuncu olan Deniz Işın’da buldu.

İkili önceki gün Etiler’deki Voi adlı mekandaydı. Mekanda 5 saat kalan Deniz ve Işın çıkışta taksi beklerken objektife yansıdı.

Burak Deniz kimdir?

Deniz Işın Kimdir?

Burak Deniz ve Didem Soydan Neden Ayrıldı?

Bir süredir birlikte olan Didem Soydan ve Burak Deniz çiftinin arasına kara kedi girdi. Son dönemlerde ilişkilerini gizlemeyen hatta yakında evlenebilecekleri düşünen çift süpriz bir ayrılık kararı aldı. Birbirlerine olan aşklarıyla gündeme gelen çiftin ilişkilerinde kriz yaşadıkları öğrenildi. İddialara göre bu krizin nedeni ise Soydan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı üstsüz fotoğraflardı.

Bir gazetenin magazin sayfasında yer alan iddialara göre kız arkadaşının paylaştığıcesur pozlardan çok rahatsız olan Burak Deniz, Soydan’a “Mesleğine saygı duyuyorum ama lütfen çizgiyi aşma. Bu pozlar bize fazla gelir” diyeerek tepki gösterdi. Soydan ise bu tepki karşısında “Ben seninle birlikte olmadan önce de böyleydim” diye rest çektiği söyleniyor. Bu tartışmanın üzerine ayrılık kararı alan Soydan ve Deniz geçtiğimiz gün birbirlerini sosyal medyada da takip etmeyi bıraktılar ve birlikte paylaştıkları pozları da kaldırdılar.

Burak Deniz Yeni Aşkıyla Görüntülendi…

Burak Deniz ve Didem Soydan Yeniden Birada!

Adı Deniz Işın’la anılan Burak Deniz, eski aşkına döndü.

İlişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalayan Burak Deniz ve Didem Soydan, ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülendi. “Barıştınız mı?” sorusuna “Her şey gördüğünüz gibi” yanıtını veren Deniz, tatile çıkacaklarını söyledi.

Didem Soydan ve Burak Deniz, tv100 kameraları tarafından görüntülendi. İkilinin yeniden biraya gelmesi akıllarda soru işaretlerine neden oldu. Burak Deniz, Deniz Işın’ı terk mi etti yoksa ikili arasındaki aşk dedikoduları sadece sansasyonelden mi ibaretti?

Didem Soydan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler