Ana SayfaDedikoduHakan Peker: Yanlış Anlaşılmasın!

İlgili Postlar

Hakan Peker: Yanlış Anlaşılmasın!

Hakan Peker önceki gün Bebek’te bir kadın arkadaşıyla objektife takıldı. Ünlü şarkıcı, kadın arkadaşıyla iş toplantısı için buluştuğunu söyledi. Açıklama yapan Hakan Peker “Yanlış anlaşılmasın” diyerek aralarında birşey olmadığının altını çizdi. İşte detaylar;

Hakan Peker Görücü Usulü Evliliğe Yeşil Işık Yaktı

Korona virüs Salgın sebebiyle zamanının tümünü evinde geçiren 59 yaşında başarılı şarkıcı Hakan Peker, özel hayatıyla alakalı sözler söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Görücü usulü ile evlenebileceğini söyleyerek şaşırtan Hakan Peker, “Sosyal mesafeyi koruyarak flört edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Hakan Peker kimdir?

Kanal D televizyonlarındaki magazin programı 2. Sayfa magazin müdürüyle görüntülü olarak sohbet eden Hakan Peker, özel hayatıyla ilgili “Bekarlık iyi gidiyor. Yalnızlığa alıştım. Ama eş-dost vasıtası ile görücü usulü evlenebilirim de.”Uzun boylu, esmer, güzel, hoş bir hanım ile iyi olur. Herkes korona virüs testi yaptırsın, sosyal mesafeyi koruyarak flört edebiliriz.” ifadeleriyle önemli bir çıkış yaptı.

“Bir Yıl Çalışmasam da Sorun Olmaz”

İçinde bulunduğumuz Korona virüs döneminden dolayı yaşantısında herhangi bir ekonomik zorluk yaşamadığını söyleyen Hakan Peker, “Bir yıl çalışmasam da sorun olmaz” sözleriyle şaşırttı.

Hakan Peker İle Arzu Öztoprak Boşandı Mı?

Hakan Peker: Yanlış Anlaşılmasın!

Hakan Peker, uzun bir aradan sonra önceki gün Bebek’te görüntülendi. Yanında bir kadın arkadaşıyla objektife takılan ünlü şarkıcı, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için gazetecilere açıklama yaptı. Objektife yansıdığı kadın arkadaşıyla toplantı yapacaklarını söyleyen Hakan Peker, “Yanlış anlaşılma olmasın, Bensu Hanım ile bir toplantımız var. Kendisi benim klibimde oynayacak, onunla ilgili görüşmemiz var” diye konuştu. Basına poz verdikten sonra birlikte mekana geçen ikili, toplantı yaparak detayları konuştu.

Ünlü şarkıcı yanındaki kadının her ne kadar yakın arkadaşı olduğunu söylese de sosyal medyada ikiliyi birbirine yakıştıranlar çok oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler